Backwoods

Toont alle 6 resultaten

Backwoods sigaren

Backwoods Sigaren zijn gemaakt van tabaksbladeren en hebben een toegevoegde aroma. Veel cannabis liefhebbers rollen de sigaar voorzichtig open en maken er een blunt van. Vanwege de wet- en regelgeving zijn deze sigaren niet verkrijgbaar in Nederland. Wil je toch een Backwoods ervaring? De Fronto King sigaren zijn het beste alternatief.

Wat is een Backwoods sigaar?

Backwoods sigaren worden in de U.S. gemaakt en zijn over de hele wereld populair. Een backwoods sigaar is gemaakt van een natuurlijk tabaksblad en bevat dus nicotine. Je kan ze makkelijk herkennen omdat de sigaren er ruw en onafgewerkt uitzien. Deze sigaren hebben een milde, zoete smaak. Veel fans zeggen dat je tijdens het roken van deze sigaar je een extra roes ervaart. Maar ja, er gaat natuurlijk veel meer wiet in een sigaar dan dat je een tabak/wiet mix rolt in een hennep wrap. Hierdoor kan het effect ook groter zijn.

Fronto King sigaren bestellen

Op Bluntvloei.nl koop je makkelijk en snel al je blunt sigaren, hennep wraps en cannabis accessoires. Blunts zijn ook verkrijgbaar zonder tabak en nicotine. Kijk in ons blunt assortiment voor hennep wraps, voorgedraaide hennep cones van diverse merken. Bestel je voor 16:00 dan wordt je order vandaag nog discreet en verzekerd verzonden. Wil je één van onze producten in grote aantallen bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice.