King Palm

Toont alle 8 resultaten

King Palm hennep wraps

King Palm Blunt Wraps zijn voorgedraaide cones die je alleen nog maar hoeft te vullen met wiet. De wraps zijn gemaakt van palmbladeren en bevat geen nicotine of tabak. De wraps branden langzaam en geleidelijk. Er zit ook al een stevige filtertip in. Deze tip bevat een klein balletje waar je in kan knijpen om terpenen toe te voegen aan je blunt. De blunt cones kun je kopen met diverse aroma’s zoals: banaan (banana cream), watermeloen, mango, fruit passion, margarita en bessen (berry). Heb je geen zin in een toegevoegde smaak aan je blunt wrap, maar wil je genieten van de pure smaak van wiet? Bestel dan de King Palm Blunt Original.

Hoeveel gram wiet past in een blunt?

Deze blunts zijn verkrijgbaar in verschillende maten. In een Mini blunt past 1 gram wiet en de slim blunt cone kun je vullen met 1,5 gram wiet. In de verpakking zit ook een bamboe houtje. Hiermee kan je de inhoud van de blunt zachtjes aandrukken.

King Palm blunt cones kopen

Wil je zelf eenvoudig en snel een blunt maken? Bestel deze voorgedraaide blunt cones voordelig op bluntvloei.nl voor 4 uur ‘s middags en ontvang je bestelling de volgende dag in huis. Deze hennep wraps zijn verkrijgbaar met of zonder smaak. Wil je liever een blunt niet rollen? Kijk in ons blunt assortiment voor hennep wraps van diverse merken. Staat je favoriete merk er niet bij of wil je één van onze producten in grote aantallen bestellen? Neem dan contact met ons op.