Futurola

Toont alle 15 resultaten

Futurola

Futurola produceert rokersaccessoires zoals joint rollers, vloei, filtertips en rolling trays. Wil je snel een kingsize joint rollen? Met de Futurola producten heb je dit zo voor elkaar. Bestel je een blister pack, dan ontvang je vloei, tips en een kingsize joint roller.

Vloei en tips

Alles wat je nodig hebt om een joint te rollen van één merk! Vloei is verkrijgbaar in kingsize en slimsize formaat. Dit zijn de welbekende blauwe en oranje pakjes. Daarnaast kan je ook ongebleekte vloeitjes kopen en natuurlijk de combi packs. Hierin zitten ook filtertips zodat je al je joint rol spullen bij elkaar hebt. Een filtertip maakt een joint steviger. Een brede tip is net iets langer dan de reguliere tips, maar zijn ideaal wanneer je een XL joint gaat draaien.

Futurola joint roller

De joint roller van Futurola is verkrijgbaar in kingsize formaat en ook om kleine jointjes of sigaretten te rollen. Wanneer je het lastig vindt om een joint te rollen is dit het perfecte hulpmiddel. Het enige wat je hoeft te doen is je kruiden mix en eventueel een filtertip in de roller leggen. daarna rol je het vloeitje erin, het plakrandje van de vloei vochtig maken en dan rol je verder. Zo heb je snel en makkelijk een strakke joint helemaal zelf gerold. Deze joint rollers zijn verkrijgbaar in diverse leuke kleuren en ook in een blisterpak inclusief vloei en tips. Zijn er bepaalde onderdelen van je roller aan vervanging toe? Je kan de Futurola matjes, pin en clips hier los bestellen. Let wel op dat je de juiste maat matje besteld. In de kingsize roller (voor lange vloei) past het matje van 110mm. In de rol machine voor sigaretten (voor kleine vloei) past het regular matje van 75mm.

Futurola vloei en accessoires bestellen

Op Bluntvloei.nl koop je makkelijk en snel al je cannabis accessoires. Lange vloei bestel je per doos met korting. Bestel je voor 16:00 dan wordt je order vandaag nog discreet en verzekerd verzonden. Wil je één van onze producten in grote aantallen bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice.