JaJa

Resultaat 1–20 van de 22 resultaten wordt getoond

JaJa vloei

JaJa lange vloei is goedkoop en van hoge kwaliteit. Dit merk heeft een rijk assortiment aan verschillende soorten vloeitjes. Er zijn verschillende maten lange vloei zoals kingsize en slimsize. Het verschil zit in de afmeting van het vloeipapier. Wanneer je met meerdere mensen een joint deelt is het beter om kingsize papier te gebruiken omdat er meer wiet in past. Bij elk product staat ook beschreven hoe dik het papier van de vloei is. Hoe dunner het vloeitje is des te minder papier je rookt. Maar houdt er rekening mee dat dunnere vloeitjes sneller opbranden.

  • Kingsize vloei: JaJa Gold, Red en Black
  • Kingsize slim vloei: JaJa Zilver, Blue en White

Ongebleekte vloei

De ongebleekte pure vloeitjes zijn erg populair onder de milieubewuste rokers. Deze vloei kan je herkennen aan de licht bruine kleur. Dit vloeipapier is niet behandeld met bleekmiddelen of andere chemicaliën. Ook deze vloei kan je bestellen in kingsize en kingsize slim formaat.

Ongebleekte vloei:

  • JaJa Hennep ongebleekt KS en KSS.
  • Unbleached 2 in 1.
  • JaJa Pure KS en KSS.
  • Rolls Unbleached.

XXl Lange vloei

Wil je een extra grote joint draaien? Dan zijn er een aantal opties. De Safari XL is extra lang (124mm) en zitten in een verpakking met een dieren ontwerp. Is dit vloeipapier nog niet lang genoeg? Kijk dan naar de vloei op rol, waarbij je zelf het papier kan afscheuren waar je wilt. Op een rol zit 5 meter vloei en is verkrijgbaar in large, medium en ongebleekt. Daarnaast zijn er ook doorzichtige vloeitjes. Deze JaJa invisible cellulose papiertjes zijn perfect wanneer je precies wilt zien wat er in je joint zit.

Snelle levering

Bestel voor 16:00 en je order wordt dezelfde dag nog verzonden! Natuurlijk worden alle pakketten discreet en verzekerd verzonden. Wil je één van onze producten, zoals vloei in grote aantallen bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice.