True Hemp Wraps

Toont alle 7 resultaten

True Hemp Hennep Wraps

True Hemp Wraps zijn pure blunts van het merk Royal Blunts. Deze hennep wraps zijn gemaakt van organische hennep, zonder gebruik van GMO’s (Genetisch Gemodificeerde Organismen). Om de blunts in model te houden zitten er staafjes in. Deze zijn gemaakt van Agave en biologisch afbreekbaar.

Kingsize blunt wraps

Deze blunt wraps zijn van kingsize formaat. Dit betekend dat ze een lengte hebben van 108mm en 53mm breed zijn. True Hemp wraps branden langzamer dan gewone vloei en hebben, net zoals andere blunts, geen plakrand. Nadat je de wiet gelijkmatig hebt verspreidt, maak de rand vochtig en plak het dicht. Ga met de vlam van een aansteker langs het deel wat je hebt dichtgeplakt. Het kost een beetje tijd om de kunst van blunt rollen onder de knie te krijgen. Maar uiteindelijk rol je een prachtige blunt die gelijkmatig brandt. Probeer het zelf en geniet samen met vrienden van een blunt wrap met een verrukkelijke smaak. Ze zijn in verschillende smaken verkrijgbaar zoals: banaan, gelato, honing, mango. In één verpakking zitten 2 blunts.

Hennep wrap kopen

Wil je zelf eenvoudig en snel een blunt maken? Bestel blunt wraps voordelig op bluntvloei.nl voor 4 uur ‘s middags en ontvang je bestelling de volgende dag in huis. Deze hennep wraps zijn verkrijgbaar in heerlijke smaken. Wil je een blunt niet zelf rollen? Kijk in ons blunt assortiment voor voorgedraaide hennep cones van diverse merken. Staat je favoriete merk er niet bij of wil je één van onze producten in grote aantallen bestellen? Neem dan contact met ons op.