Vaporizer

Enig resultaat

Belangrijke mededeling: Veranderingen in de verkoop van vapes in Nederland

Beste klanten,

Helaas mogen we vanwege nieuwe regelgeving geen vaporizers binnen Nederland verkopen. Per 1 juli 2023 zijn er nieuwe wettelijke eisen van kracht die gelden voor verkopers van vapes en e-liquids.

Het spijt ons u te moeten informeren dat vanaf genoemde datum het niet langer is toegestaan om vapes online te verkopen. Dit betekent dat het verkopen van vapes en e-liquids via het internet, zoals via een webwinkel of social media, niet meer is toegestaan. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Vaporizer voor wiet en concentraten

Wiet vapen doe je met een vaporizer. Maar wist je dat je cannabis concentraten ook in een vaporizer kan verdampen? Op deze manier kan je ook concentraten zoals wax, dabs, rosin of hasjolie verdampen. Lees bij de product omschrijving voor welke substantie de desbetreffende vaporizer geschikt is. In sommige modellen kan je alleen wiet gebruiken en andere voor zowel concentraten als cannabis.

Wat is een vaporizer?

Een vaporizer is een populair apparaat waarmee je cannabis kunt verdampen. Het voordeel van het vapen van cannabis is dat er geen verbranding plaats vindt maar dat de kruiden verdampt worden. Bovendien kan je zo heel makkelijk  cannabis gebruiken zonder dat je daar tabak bij nodig hebt. Door te verdampen elimineer je de schadelijke stoffen die bij verbranding van tabak en of cannabis wel vrij komen.

Soorten vaporizers

Er zijn verschillende soorten verdampers waarmee je kruiden of concentraten kan gebruiken. Een pen vaporizer is draagbaar en ideaal om ergens mee naar toe te nemen. Of je nu om recreatieve of medicinale redenen cannabis gebruikt met een vape pen ben je niet locatie gebonden. Een tafelmodel stop je niet zo snel in je zak maar is perfect om thuis te gebruiken. Deze modellen zijn meestal luxer en uitgebreider. Daarnaast zit er ook verschil in hoe het apparaat opwarmt. Er zijn modellen met de conductie of convectie techniek. Daarnaast heb je ook hybride verdamper die beide technieken gebruiken.

Vaporizer online kopen

Ben je op zoek naar een specifiek model? Of heb je vragen over één van onze producten? Neem contact met ons op want we helpen je graag met het kopen van een verdamper die bij je past. Bestel je voor 16:00 dan versturen we vandaag nog je pakketje en heb je het morgen al in huis.