Kleine vloei

Toont alle 7 resultaten

Sigaretten vloei

Kleine vloei wordt vooral gebruikt om een shagje of sigaret mee te draaien. Deze zijn er in diverse maten, smaken en materialen. Over het algemeen stopt men alleen tabak in dit formaat vloeipapier. Maar natuurlijk kan je het ook gebruiken als je een kleine eenpersoons joint wilt roken.

Welk papier kan ik gebruiken om een sigaret te rollen?

Een sigaret is meestal niet langer dan 10cm en daarom heb je in plaats van lange vloeitjes, normale vloei nodig. Deze afmeting wordt ook wel aangeduid als 1 1/4 vloeipapier. Er zijn verschillende merken met kleine vloei zoals Rizla, Mascotte en RAW. Het papier is eigenlijk net zo belangrijk als de inhoud wat je rookt. Welke kleine vloei het beste is, is voor elke roker weer anders.

Bruine sigaretten vloeitjes

Er zijn merken zoals RAW en Greengo bijvoorbeeld die alleen bruine sigarettenpapier produceren. Bij RAW kan je er zeker van zijn dat het vloeipapier ongebleekt is. Dit betekend dat er geen bleek middelen of andere chemicaliën zijn gebruikt tijdens het productieproces. Daarom worden ongebleekte vloeitjes steeds populairder.

Sigaretten roller

Een sigaretje rol je snel en simpel in een sigaretten roller. Dit apparaatje werkt hetzelfde als een jointroller. Je stopt het vloeipapier in de roller samen met wat je wilt roken. Daarna draai je eraan en maak je de sigaret dicht. In ons assortiment hebben we de kleine Futurola roller en de Mascotte sigaretten roller. Kijk in de joint roller categorie voor meer handige joint tools en accessoires.

Kleine vloei bestellen

Vloei is bij Bluntvloei.nl verkrijgbaar in verschillende maten, smaken en kleuren. Bestel je voor 16:00 dan wordt je order vandaag nog discreet en verzekerd verzonden. Wil je één van onze producten, zoals vloei in grote aantallen bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice.