Blunts

Blunt vloei en of hemp wraps kopen? Op bluntvloei.nl vind je verschillende soorten blunts & wraps.

Wat zijn blunts?

Een sigaar gevuld met wiet of hash wordt een blunt genoemd. Je kunt een blunt zelf draaien door de inhoud van een sigaar eruit te halen en te vullen met cannabis. Of je kunt blunt wraps online bestellen, wel zo makkelijk. Juicy Jay en Kingpin hebben heerlijke fruitige wraps in het assortiment. Een blunt draaien kan lastig zijn omdat er niet altijd een plakrand aan zit. Wil je wel een lekkere blunt roken maar niet draaien? Koop dan de voorgedraaide blunts! Er zijn veel verschillende smaken waar je uit kan kiezen. Houdt je van super zoet dan zal de sugarcane van cyclones goed in de smaak vallen. In deze cones zit ook een herbruikbare filtertip bij ingedraaid.

Hoe rol je een blunt?

Je begint met het verkruimelen van je wiet of hash. Hiervoor kun je het beste een grinder gebruiken. Wanneer de blunt wrap heel droog is kun je hem vochtig maken met een klein beetje water zodat je voorkomt dat het papier scheurt. Rol de wrap tussen je vingers terwijl je de blunt vult en bevochtig de binnenkant van de rand over de hele lengte. Ga met een aansteker langs de naden van de blunt om te drogen zodat hij beter en gelijkmatiger brandt.

Wat is het verschil tussen een blunt en een joint?

Er zijn veel verschillende manieren om cannabis te gebruiken. Je kan het roken in een joint, blunt, pijpje of vaporizer. Maar je kunt het ook eten en drinken. Er zijn gummybeer snoepjes, chocolade, lollypops, energie drankjes en nog veel meer. Maar de meest populaire manier is nog steeds het roken van een joint of blunt. Een joint rol je meestal met lange vloei en een blunt is vaak al voorgedraaid inclusief een filtertip die je zelf vult met een handig aanstamphoutje.