Rizla

Toont alle 8 resultaten

Rizla

Het rollen van een sigaret of joint in een Rizla vloeitje blijft een populaire manier van roken. Ook al zijn er diverse andere manieren om wiet te roken, zoals met een bong of wietpijp, er is nog steeds veel vraag naar vloeipapier. Pierre Lacroix heeft na veel experimenteren het vloeipapier geperfectioneerd. Hij heeft het rijstpapier voor het rollen van tabak geïntroduceerd met veel succes. Toen is de naam Rizla ontstaan. Riz betekend rijst in het Frans en La is de afkorting van Lacroix.

Jointje rollen met Rizla vloei

Er zijn verschillende soorten vloei van dit merk waar je uit kan kiezen. Rizla Natura vloei is gemaakt van 100% biologische hennep en is voor degenen die genieten van een authentieke tabakssmaak. Rizla Bamboo is gemaakt van duurzame en biologische afbreekbare bamboe. Deze plant heeft het voordeel dat het sterk en flexibel is zodat je er makkelijk mee kan rollen. Daarnaast zijn er ook ultra dunne vloeitjes en diverse maten. Wil je een extra dikke joint draaien? Kies dan voor kingsize formaat. In een combi pack zit zowel vloei als filtertips. Lekker handig voor onderweg! Vind je het lastig om met een vloeitje zelf een joint te rollen? Gebruik dan een handige joint roller, waarmee je snel en eenvoudig een strak jointje rolt.

Rizla vloei kopen

Vloei voordelig online kopen doe je bij bluntvloei.nl. Naast lange vloei vind je in onze headshop ook ongebleekt vloeipapier en kleine vloeitjes. Wil je één van onze producten, zoals vloei in grote aantallen bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bestel je voor 16:00 dan wordt je order vandaag nog discreet en verzekerd verzonden.