Hennep Wraps

Resultaat 1–20 van de 37 resultaten wordt getoond

Hennep Wraps

Koop hennep wraps in verschillende smaken op Bluntvloei.nl. In ons assortiment vind je de beste wraps van Juicy Jay, Kingpin en Hemparillo. Alle blunts zijn verpakt in een hersluitbare verpakking zodat ze vers blijven. Je kunt de wraps per stuk bestellen maar ook per doos. Wel zo voordelig en je hebt altijd een voorraad thuis liggen.

Wat is een hennep wrap?

Een hennep wrap is een stevig stuk vloei gemaakt van hennep bladeren. Het is een stuk dikker dan gewone vloei en lijkt op een sigaar. Alleen bevat het geen nicotine en tabak en je kan deze vullen met heerlijke cannabis. Vind je het lastig om een hennep wrap te rollen? Koop dan voorgedraaide blunt cones. Deze hebben al de vorm van een blunt met ingebouwde filtertip zodat je er alleen nog maar wiet in hoeft te doen. Blunts en wraps hebben meestal geen plakrand waardoor het moeilijker is om ze dicht te plakken. Maar met een beetje geduld en oefening kan je zelf een blunt rollen. Tip: voor extra stevigheid, draai de plakrand van een vloeitje om de tip van de blunt.

Hennep Wrap Blunts kopen?

Wil je zelf eenvoudig en snel een blunt maken met een hennep wrap? Bestel ze voordelig op bluntvloei.nl voor 4 uur ‘s middags en ontvang je bestelling de volgende dag in huis. Deze wraps zijn verkrijgbaar met of zonder smaak. Kijk in ons blunt assortiment voor hennep wraps en voorgedraaide hennep cones van diverse merken. Staat je favoriete merk er niet bij of wil je één van onze producten in grote aantallen bestellen?? Neem dan contact met ons op.