Aansteker

Resultaat 1–20 van de 32 resultaten wordt getoond

Aanstekers

Aanstekers zijn er in veel soorten en maten van diverse merken. Maar welke aansteker kan je het beste kopen? Het ligt er vooral aan wat je er mee gaat aansteken. Een kaars of wierook kan je makkelijk aansteken met een simpele en goedkope aansteker? Ga je een bong of wietpijp roken? Dat gaat het beste met een jetflame aansteker. Maar tijdens outdoor activiteiten zorg je dat je een windbestendige aansteker bij je hebt. Voor elke situatie hebben we de beste aanstekers in ons assortiment.

Wat zijn stormaanstekers?

De vlam van een stormaansteker is krachtig en erg heet. Deze aanstekers kan je ook in weer en wind gebruiken. Dit is ideaal bij het aansteken van vuurwerk en tijdens outdoor activiteiten zoals kamperen. Het enige nadeel is dat deze aanstekers meer brandstof verbruiken dan andere. Plasma aanstekers zijn ook stormaanstekers omdat de vlam niet gemakkelijk dooft. Hierdoor kan je deze aansteker in bijna elke weersituatie gebruiken.

Zijn aanstekers gevuld bij ontvangst?

De meeste aanstekers zijn gevuld bij ontvangst zoals bij Clipper en BIC. Maar niet alle aanstekers zijn gevuld zoals bijvoorbeeld benzine aanstekers. Dit is om veiligheidsredenen tijdens het transport. Wanneer een aansteker niet gevuld wordt opgestuurd, vermelden wij dit altijd bij de product beschrijving.

Waar kan je goede aanstekers kopen?

Goedkoop aanstekers kopen doe je op Bluntvloei.nl. Wij leveren de beste merken voor de laagste prijs. Ben je op zoek naar een luxe Clipper aansteker of een RAW aansteeklont? Bestel voor 16:00 = morgen in huis. Heb je vragen over één van onze producten, neem contact met ons op door een berichtje te sturen via het contact formulier.