Headshop

Welkom in de Headshop van Bluntvloei.nl.

Bluntvloei.nl is een headshop met handige en leuke cannabis accessoires voor de recreatieve gebruiker. In onze online winkel vind je diverse producten die te maken hebben met wiet, tabak en andere rookaccessoires. In onze webwinkel vind je naast blunt vloei, vloeitjes en lange vloei nog veel meer producten voor het gebruik van cannabis.

Joint accessoires

Wanneer je een jointje gaat rollen heb je een aantal spullen nodig. De vloei en tips zijn vanzelfsprekend, maar het is ook handig om een wiet aansteker en leuke asbak te hebben. Er zijn vele soorten modellen verkrijgbaar van goedkope aanstekers tot windbestendige aanstekers. Vind je het lastig om een joint te draaien? Kijk dan in onze joint roller categorie. Hier vind je diverse tools die helpen bij het rollen van een joint. Daarnaast kan je ook voorgedraaide blunts en cones kopen. Deze vul je met wiet en vouw je dicht. Zo heb je snel en makkelijk een joint gemaakt.

Bongs

Wiet roken kan op verschillende manieren. Naast een joint of blunt roken kan je er ook voor kiezen om high te worden van met een bong of pijp. Het voordeel van een bong is dat het water de rook milder maakt. Je kan ook een stapje verder gaan en een ijsbong kopen. In deze bong is plek voor ijsblokjes en water. Dit zorgt ervoor dat de rook extra wordt gefilterd en gekoeld zodat je een zachte en milde rook inhaleert. Bongs zijn er in eenvoudige kleine modellen maar ook in exclusieve uitvoeringen.

Wietpijpjes en screens

Wietpijpjes zijn meestal wat kleiner en makkelijk mee te nemen om onderweg discreet te roken. Daarnaast kan je met een pijpje één hit nemen en weer verder gaan met de taken van je dag. Een wietpijp is ook handig wanneer je pure wiet wilt roken. Bij het kopen van een cannabispijpje raden wij aan om ook screens en schoonmaak materialen erbij te bestellen. Veel blowers die willen stoppen met het roken van tabak stappen over op het wietpijp roken of gebruiken een vaporizer.

Vaporizers

Tijdens het vapen van cannabis met een vaporizer vindt er geen verbranding plaats. Dit apparaat verwarmt materialen totdat het verdampt. Hierdoor ontstaan grote dichte dampwolken. Vaporizers worden ook vaak gekocht voor medicinaal gebruik. Op deze manier kan je eenvoudig medicinale cannabis verdampen. In ons assortiment vind je zowel wiet vaporizers als concentraten verdampers. Je kan kiezen voor een tafelmodel vaporizer of een draagbare vape pen. Kijk in onze categorie met vaporizers voor meer informatie.

Rolling trays en grinders

In onze headshop vind je ook veel wiet accessoires die het leven van een blower een stuk luxer maken. In plaats van wiet te verkruimelen met je vingers kan je ook een grinder kopen. Hiermee vermaal je wiet in gelijke stukjes in enkele seconden. Er zijn zowel grinders voor wiet als hasj verkrijgbaar in verschillende prijsklasse. Zo kan je met elk budget de perfecte grinder vinden. Een rolling tray is fijn om te hebben om al je wietspullen bij elkaar te bewaren en het voorkomt verspilling. Dit dienblad vangt de kruimels op die je laat vallen tijdens het draaien van een joint.

Wiet bewaren en wegen

Thuis wiet kweken en oogsten is leuk. Maar je hebt ook spullen nodig om je wiet te bewaren. In stash cans en weckpotten bewaar je cannabis wat je voor een langere tijd vers wilt houden. Maar wil je een klein beetje ergens mee naar toe nemen dan kan je het beste een smell-proof etui kopen. Ook hebben we frisdrank blikjes waar je stash veilig en discreet in kan opbergen. Voorgedraaide joints en blunts bewaar je het beste in een joint huls. Wil je wiet evenredig verdelen in zakjes? Bestel dan een weegschaal waarmee je kruiden en bijvoorbeeld medicijnen nauwkeurig kan meten.

Bestellen op Bluntvloei.nl

In onze headshop vind je een breed scala aan producten voor wiet en andere rookartikelen. Wij leveren de beste merken direct uit voorraad voor de laagste prijs. Heb je vragen over één van onze producten, neem contact met ons op door een berichtje te sturen via het contact formulier. Ons klantenserviceteam staat voor je klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven over onze producten. Bestel je voor 16:00 dan wordt je pakketje vandaag nog verzonden!