Vloei met smaak

Resultaat 1–20 van de 21 resultaten wordt getoond

Vloei met smaak

Wil je vloei met smaak kopen? Kijk niet verder, op Bluntvloei.nl vind je namelijk vloeitjes met verschillende smaken. De lange vloei van Juicy Jay is verkrijgbaar in een regenboog aan smaken. Zoek je een kleiner formaat vloei? Kies dan voor de kleine 1 1/4 vloei van DragonFly. In onze headshop vind je ook diverse soorten vloeitjes zonder toegevoegde aroma zoals ongebleekte vloei, cones, combi packs en nog veel meer.

Juicy Jay’s vloei

De vloeitjes van Juicy Jay’s zijn ontworpen om de natuurlijke smaak van wiet te versterken. Er zijn veel verschillende smaken verkrijgbaar. Er is genoeg keuze uit vloei met fruitsmaken en hele zoete aroma’s zoals suikerspin en kauwgom. Maar ook bijzondere smaken zoals drop en chocolade. Zodra je het vloeitje dicht likt krijg je alvast een voorproefje van hoe je joint zal smaken. Deze heerlijke smaken zijn ontstaan doordat Juicy Jay’s de Triple Dip techniek heeft ontwikkeld. Het vloeipapier of hennep wrap wordt tot drie keer toe in de aroma gedompeld. De gearomatiseerde vloeitjes zijn zachter van smaak.

Hennep blunts met smaak

Naast vloei met smaak heeft Juicy Jay’s ook blunts met aroma in het assortiment. Deze sigarenwikkels zijn ook verkrijgbaar in vele smaken. Wil je een aantal smaken uitproberen? Bestel dan Blunt Mix Pack en ontvang 10 verschillende smaken met korting. Deze blunt wraps rollen en branden net als een sigaar, alleen zit er geen tabak in. De blunts zijn volledig gemaakt van hennep. Wij hebben diverse blunts en hennep wraps van verschillende merken zoals King Palm, Royal Blunts, Fronto King, Cyclones, True Hemp en meer. Kijk in onze categorie met blunts om deze er ook bij te bestellen.

Vloeitjes met smaak bestellen

Vloei is bij Bluntvloei.nl verkrijgbaar in verschillende maten, smaken en kleuren. Bestel je voor 16:00 dan wordt je order vandaag nog discreet en verzekerd verzonden. Wil je één van onze producten, zoals vloei in grote aantallen bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice.