Wietpijp

Resultaat 1–20 van de 56 resultaten wordt getoond

Wietpijp kopen

Er zijn veel voordelen van wietpijpen. De meeste cannabis pijpjes zijn draagbaar en erg handig voor onderweg. Je kunt discreet genieten van heerlijke pure wiet. Een wietpijp is ook geweldig om in je eentje te gebruiken. Je hoeft niet een hele joint te draaien. Wil je een wiet pijp kopen? Bekijk ons hele assortiment van pijpjes in verschillende maten, kleuren en materialen. Bestel vandaag nog hier op Bluntvloei.nl en je order wordt binnen 24 uur verzonden.

Verschillende wietpijpen

Op Bluntvloei vind je wietpijpjes van verschillende materialen zoals hout, glas en metaal. Een houten pijp heeft een natuurlijk uiterlijk en zorgt voor warme smaakvolle rook. Metalen wietpijpjes zijn duurzaam en dit materiaal koelt de rook af waardoor je een zachtere rookervaring krijgt. Een glazen wietpijp is vaak met de hand geblazen en is vaak verkrijgbaar in mooie vormen. Daarnaast beïnvloed dit materiaal de smaak van de rook niet.

Kun je wiet roken zonder tabak?

Pure wiet, hasj of andere kruiden rook je in een wietpijp. Maar je kan op meerdere manieren wiet gebruiken zonder dat je tabak nodig hebt. Sommige blowers draaien een joint met tabaksvervanger. Natuurlijk kan je ook een blunt roken met pure wiet. Blunts zijn van hennep bladeren gemaakt en bevatten geen tabak. Pure wiet kan je ook in een bong roken of verdampen met een vaporizer. Ten slotte kan je ook cannabis edibles maken en eten.

Pijpaccessoires

Wat heb je nodig als je een wietpijp gaat roken? Naast een pijp heb je een aantal accessoires nodig zoals een aansteker bijvoorbeeld. Wij raden aan om een wietpijp aan te steken met een turbovlam aansteker. De Clipper aanstekers zijn ideaal om een wietpijp aan te steken omdat de vlam groter wordt als je de aansteker schuin houdt. Een screen is ook fijn om in een wietpijp te gebruiken. Dit voorkomt dat de rookwaar niet in de pijp valt en in je mond terecht komt. Bij elk pijpje staat beschreven welke maat screen erin past.

Wietpijp schoonmaken

Het maakt niet uit welke wietpijp je koopt, alle pijpjes geven het beste rookervaring wanneer ze schoon zijn. Ook is het belangrijk om de screens regelmatig te vervangen. Na elk gebruik kan je de pijp even omspoelen met water. Citroensap en azijn werkt ook goed tegen opgebouwde hars in de pijp. Krijg je de wietpijp niet goed schoon? Gebruik dan schoonmaak alcohol en pijpragers. Met deze pijpborstels kan je goed in kleine hoekjes. Let wel op dat een houten wietpijp niet goed tegen alcohol en andere schoonmaak middelen kan. Dit kan in het hout trekken en de smaak van je wiet veranderen. Heb je vragen over één van onze producten, neem contact met ons op.