Pijp Accessoires

Toont alle 19 resultaten

Pijp Accessoires en Wietpijp Artikelen

Alle accessoires die je nodig hebt om pijp te roken vind je hier. Een pijp heeft vaak gaasjes nodig zodat de tabak of wiet niet erin valt. Daarnaast kan je ook pijpfilters gebruiken. Filters met een actieve koolfilter zorgen dat eerst een groot gedeelte van de teer eruit wordt gefilterd. Naast verschillende wietpijp artikelen vind je in onze headshop ook schoonmaak spullen zoals pijpragers en reiniger. Voor de beste rookervaring is het aan te raden om de wietpijp regelmatig schoon te maken.

Screens, gaasjes en zeefjes

Screens worden ook wel zeefjes of gaasjes genoemd en zijn erg handig in een pijp. Deze screens zorgen ervoor dat er geen stukjes wiet of tabak in valt. In ons assortiment vind je screens gemaakt van verschillende materialen en afmetingen. Bij elk product staat beschreven welke maat screen je nodig hebt.

Screens voor bongs

Gaasjes en screens worden niet alleen in wietpijpjes gebruikt maar ook in bongs. Het is zonde wanneer verkruimelde cannabis in het water van je bong valt. Screens zijn verkrijgbaar in staal, messing en glas. Er zijn verschillende soorten screens met diverse vormen zoals;

  • Stalen pijpscreens
  • Conische screens
  • Mystique conische screens
  • Liftoff screens
  • Fijnmazige screens
  • Glazen frit screens

Let goed op welke maat screens je nodig hebt. Wanneer je stalen screens te groot hebt gekocht dan kan je deze met een schaar nog bijknippen. Maar in het geval van glazen en conische screens heb je de juiste maat nodig. Bij de beschrijving van elk wietpijp en bong staat welke maat screen je nodig hebt. Heb je vragen over één van onze producten, neem contact met ons op.