Home » Headshop » Filtertips

Filtertips

Filtertips worden gebruikt in een joint of sigaret. Er zijn veel voordelen aan het gebruik van filters. Het draaien van een joint wordt makkelijker en je kostbare cannabis valt er niet uit. Daarnaast brandt de sigaret gelijkmatiger en dat maakt het roken prettiger. Bovendien is het ook beter voor de gezondheid omdat het teer van de tabak er wordt uitgefilterd. Genoeg redenen om een filtertip in je jointje te draaien.

Welke filtertip te gebruiken in een joint?

Je kunt natuurlijk zelf een filtertip maken. Als je niet echt van origami houdt dan zijn er geperforeerde tipjes, maar als je het lekker makkelijk wilt houden koop je gewoon de voorgedraaide filtertips. Ook heb je conische, gekleurde, brede en kleine filtertips. Meestal wordt er een papieren filtertip gebruikt, maar ook filtertips met koolstof worden steeds vaker gebruikt. Probeer ze allemaal en bekijk dan welke filtertip bij jou past.

Op Bluntvloei.nl vind je de beste filtertips en ben je verzekerd van de beste prijs en een snelle levering. Bestellingen worden discreet en verzekerd verzonden. Bestel voor 16:00 en je order wordt dezelfde dag nog verzonden!

Resultaat 1–20 van de 30 resultaten wordt getoond