Filtertips

Resultaat 1–20 van de 41 resultaten wordt getoond

Filtertips

Filtertips worden gebruikt in een joint of sigaret. Er zijn veel voordelen aan het gebruik van filters. Het draaien van een joint wordt makkelijker en je kostbare cannabis valt er niet uit. Daarnaast brandt de sigaret gelijkmatiger en dat maakt het roken prettiger. Een filter is bovendien ook beter voor de gezondheid omdat het teer van de tabak er wordt uitgefilterd. Genoeg redenen om een filtertip in je jointje te draaien.

Welke filtertip te gebruiken in een joint?

Je kunt natuurlijk zelf een filtertip maken. Als je niet echt van origami houdt dan zijn er geperforeerde tipjes. Het begin van de tip zijn geperforeerd zodat je makkelijker het accordeon stukje kan vouwen. Maar als je het lekker makkelijk wilt houden koop je gewoon de voorgedraaide filtertips. Ook heb je conische, gekleurde, brede en kleine filtertips. Meestal wordt er een papieren filtertip gebruikt, maar ook filtertips met koolstof worden steeds vaker gebruikt. Deze tips filteren veel schadelijke stoffen uit de rook. Probeer ze allemaal en bekijk dan welke filtertip bij jou past.

Vloei en filtertips

Ben je iemand die altijd even moet zoeken naar je spullen om een joint te rollen? Dan zijn de combi pakjes echt iets voor jou! Een combi pakje bevat vloei en tips bij elkaar. Je hebt tenslotte naast tips ook vloei nodig. Zo blijft alles netjes bij elkaar.

Filtertips online bestellen

Op Bluntvloei.nl vind je de beste filtertips en ben je verzekerd van de beste prijs en een snelle levering. Bestellingen worden discreet en verzekerd verzonden. Bestel voor 16:00 en je order wordt dezelfde dag nog verzonden! Wil je één van onze producten in grote aantallen bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice.