Grinder

Resultaat 1–20 van de 31 resultaten wordt getoond

Wiet Grinders

Een wiet grinder wordt gebruikt voor het vermalen van cannabis toppen. In onze headshop vind je diverse grinders gemaakt van verschillende materialen. De meest populaire grinders zijn gemaakt van metaal. Wanneer je een wiet crusher zoekt met een meer natuurlijke uitstraling, kies dan voor een houten grinder. Wil je een goedkope grinder kopen? Kies dan een model gemaakt van acryl.

Wat is een grinder?

Een grinder is een rond doosje waarmee je wiet vermaalt. Grinders worden ook wel wietmolens, crushers of kruimelaars genoemd. Je kan wiet natuurlijk ook met je handen verkruimelen, maar wanneer je een wiet crusher gebruikt worden je handen niet plakkerig. Daarnaast worden de wiettoppen in gelijkmatige en fijne stukjes vermalen. Hierdoor krijg je een optimale verbranding en haal je het beste uit je cannabis. Zorg er echter voor dat je niet te enthousiast wiet vermaalt in je grinder want dan blijft er poeder over.

Wat voor soort grinders zijn er?

Er zijn wiet grinders en hasjgrinders. Hasj kan je verkruimelen met een hakmesje, grindercard of hasj rasp. Daarnaast kan je wietgrinders onderverdelen in het soort materiaal zoals hout, metaal en acryl. Metalen grinders zijn duurzaam, makkelijk schoon te maken en hebben vaak een pollenzeef. Crushers gemaakt van acryl zijn goedkoop maar gaan wel sneller kapot. Een houten verkruimelaar zijn vaak handgemaakt met mooie ontwerpen gegraveerd in het hout. Een elektrische grinder is voor blowers die van luxe houden. De elektrische Otto grinder vermaalt wiet en vult ook cones met één druk op de knop. Ten slotte kan je ook onderscheidt maken uit hoeveel delen een wietmolen bestaat.

Hoeveel delen moet een grinder hebben?

Dit hangt vooral af van naar wat voor iets je op zoek bent. Wiet crushers gemaakt van hout of acryl hebben vaak 2 delen: de deksel en de onderkant met scherpe tanden of pinnen. Een crusher met 3 delen heeft een extra opvang bakje voor de vermalen wiet. De 4-delige crusher heeft nog een extra kamer waar de kief wordt opgevangen. Dit wordt ook wel een pollenzeef genoemd. De kief zijn de wiet pollen in poedervorm en bevat een hoog THC-gehalte. Wanneer je regelmatig wiet rookt is het aan te raden om een grinder met pollenzeef te kopen. Nadat je een mooie hoeveelheid kief hebt opgespaard kan je dit in een joint doen. Het effect van de wiet is dan sterker.

Waar kan je wiet grinder kopen?

Een grinder koop je natuurlijk bij Bluntvloei! Wij hebben diverse wiet crushers in ons assortiment. Ben je op zoek naar een specifiek model? Of heb je vragen over één van onze producten? Neem contact met ons op want we helpen je graag met het kopen van een wiet crusher die bij je past.