Home » Vloei » Flamez

Flamez

Het Flamez merk brengt hoogwaardige rookproducten op de markt. Naast vloei en tip, zijn er ook grinders en cones van dit bekende merk.

Flamez Vloei en Filtertips

De vloei is volledig gemaakt van houtpulp. Hierdoor brandt de vloei langzaam, is het sterker en je kan er beter doorheen kijken. De verpakking van je vloeitjes bevat een laagje silicone, dit zorgt ervoor dat water enigszins afgestoten wordt al het op je vloeiboekje valt. Flamez heeft twee maten vloei; kingsize en kingsize slim. De filtertips komen ook in twee maten; regulier en mini.

Flamez Rookaccessoires

Naast vloei, verkoopt Flamez ook grinders, cones en rolling trays. De grinders hebben verschillende diameters, namelijk 30mm, 40mm en 50mm. De grinders zijn gemaakt van aluminium en zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Omdat ze van zo’n sterk materiaal zijn gemaakt, gaan ze lang mee en doen ze heel goed hun werk.
De voorgerolde cones zijn perfect voor wanneer je geen zin hebt om zelf een jointje te draaien, of als je dat nog niet kan. Het enige wat je hierbij hoeft te doen is je wiet grinden, en in de cone stoppen.

Toont alle 10 resultaten