Hemparillo Blunt

Toont alle 18 resultaten

Hemparillo Blunt

Met een Hemparillo Blunt proef je meer dan alleen de smaak van cannabis! Deze blunt wraps zijn verkrijgbaar in diverse smaken zoals: Berries, Strawberry, Bubblegum, OGK, naked, Blueberry, Sweets, Grape, Purple Haze, Mango, Cali-Fire. Royal Blunts produceert deze bluntwraps van pure hennep zonder tabak toe te voegen. Ze zitten per 4 verpakt in een hersluitbare verpakking. Hierdoor blijven je wraps altijd vers.

Geen plakrand

De bluntwraps zijn niet voorzien van een plakrand. Maar na een paar keer oefenen is het niet zo moeilijk om een blunt te rollen. Maak de blunt een beetje vochtig zodat het flexibel wordt en niet snel scheurt. Verspreid de wiet gelijkmatig en rol het dicht. Je kan ook een tipje aan de blunt wrap toevoegen voor een prettige rookervaring. Maak de rand vochtig en plak het dicht. Ga met de vlam van een aansteker langs het deel wat je hebt dichtgeplakt. Het kost een beetje tijd om de kunst van blunt rollen onder de knie te krijgen. Maar uiteindelijk rol je een prachtige blunt die gelijkmatig brandt. Probeer het zelf en geniet samen met vrienden van een Hemparillo blunt wrap met een verrukkelijke smaak.

Hemparillo blunts kopen

Wil je zelf eenvoudig en snel een blunt maken? Bestel ze voordelig op bluntvloei.nl voor 4 uur ‘s middags en ontvang je bestelling de volgende dag in huis. Deze hennep wraps zijn verkrijgbaar met of zonder smaak. Wil je een blunt niet zelf rollen? Kijk in ons blunt assortiment voor voorgedraaide hennep cones van diverse merken. Staat je favoriete merk er niet bij of wil je één van onze producten in grote aantallen bestellen? Neem dan contact met ons op.