Juicy Jay Blunts

Toont alle 12 resultaten

Juicy Jay Blunts

Blunts Wraps van Juicy Jay zitten per twee in een hersluitbare verpakking. Wil je helemaal geen tabak meer gebruiken? Deze blunt wraps zijn volledig gemaakt van hennep en dus tabaksvrij! Ze ruiken fantastisch en smaken nog beter.

Blunts met smaak

Deze heerlijke wraps van Juicy Jay’s zijn er in de volgende smaken: strawberry, grapes, tropical passion, mango/papaya, black n’ blueberry, citroentaart (Amarillo), Kersentaart (Red Storm), Ananas (Eldorado), druivenijs (Purple Wave) en natural. Ben je op zoek naar vloei met smaak? Dit merk heeft ook diverse smaken vloei in het assortiment. Kijk op Juicy Jay’s merk pagina voor vloeipapier met smaak. Maakt het merk niet uit? We hebben ook een categorie met vloei met smaak van verschillende merken.

Blunt wraps zonder plakrand

De blunt wraps zijn niet voorzien van een plakrand. Maar na een paar keer oefenen is het niet zo moeilijk om een blunt te rollen. Voorkom dat de wrap scheurt en maak de blunt een beetje vochtig. Hierdoor wordt het flexibel en rolt het makkelijker. Verspreid de wiet gelijkmatig en rol het dicht. Je kan ook een tipje aan de blunt wrap toevoegen voor een prettige rookervaring. Maak de rand vochtig en plak het dicht. Ga met de vlam van een aansteker langs het deel wat je hebt dichtgeplakt. Het kost een beetje tijd om de kunst van blunt rollen onder de knie te krijgen. Maar uiteindelijk rol je een prachtige blunt die gelijkmatig brandt. Probeer het zelf en geniet samen met vrienden van een Hemparillo blunt wrap met een verrukkelijke smaak.

Juicy Jay’s blunt wraps

Wil je zelf eenvoudig en snel een blunt maken? Bestel blunt wraps voordelig op bluntvloei.nl voor 4 uur ‘s middags en ontvang je bestelling de volgende dag in huis. Deze hennep wraps zijn verkrijgbaar met of zonder smaak. Wil je een blunt niet zelf rollen? Kijk in ons blunt assortiment voor voorgedraaide hennep cones van diverse merken. Staat je favoriete merk er niet bij of wil je één van onze producten in grote aantallen bestellen? Neem dan contact met ons op.