Greengo

Toont alle 12 resultaten

Greengo

Greengo staat voor goed en ongerust genieten van het moment. En dat kan ook met dit merk! Alle producten van Greengo zijn geproduceerd op een pure en natuurlijke manier. De vloei van dit merk is het meest zuivere vloeipapier die je maar kan vinden. De vloeitjes worden gemaakt van FSC gekeurde papierpulp en zijn 100% ongebleekt en chloorvrij. Daarnaast is de plakrand van 100% Arabische gom. Zelfs de verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Zo kan je dus optimaal genieten van een pure rook ervaring.

Greengo vloei

De vloeitjes van Greengo zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Zo kan je kiezen tussen kingsize en kingsize slim formaat. Maar er is ook vloei op rol zodat je zelf de lengte van je joint kan bepalen. Elk rolletje Greengo Rolls bevat maar liefst 4 meter aan vloei is verkrijgbaar in brede en smalle afmeting. Het vloeipapier heeft een dikte van 14 gr/m² en is uiteraard ongebleekt.

Filtertips

Natuurlijk zijn de filtertips ook ongebleekt. Hierdoor heeft het papier een licht bruine kleur. In een doos zitten 50 tipboekjes met elk 50 tips. Wil je geen filtertip vouwen maar een kant en klare filter een een joint of sigaret draaien? Koop dan de Bio Organic Filtertips. Deze tips filteren veel van de teer uit de rook en zijn ook nog eens biologisch afbreekbaar.

Greengo producten kopen

Wil je één van onze producten, zoals vloei in grote aantallen bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bestel je voor 16:00 dan wordt je order vandaag nog discreet en verzekerd verzonden.