Blunt Cones

Toont alle 14 resultaten

Voorgedraaide blunt cones

Blunt Cones zijn de oplossing wanneer je geen joint wil of kan draaien. De blunt cones vul je met wiet en stamp je aan met een aanstamphoutje. De cones van Cyclones zitten in een handig bewaardoosje die geur en lucht dicht verpakt zijn zodat je altijd verse blunts bij de hand hebt.

Wat is het verschil tussen een cone en blunt cone?

Een blunt cone ziet er uit als een sigaar. Deze zijn echter niet gemaakt van tabaksbladeren maar meestal van hennepplanten. Er zit dus geen tabak of nicotine in zoals bij sigaren wel het geval is. Een cone is een voorgedraaide joint inclusief een filtertip. Cones zijn meestal gemaakt van papier en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Hoe vul je een blunt cone?

Bepaal eerst wat je in de cone gaat stoppen. Aangezien deze hennep hulzen geen tabak of nicotine bevatten vullen de meeste mensen de cone met alleen wiet. Maar je kan natuurlijk wel een mix van cannabis en tabak maken. Hier zijn geen regels voor. Om de cone te vullen heb je een soort van trechter nodig. Het makkelijkst gaat dit met de RAW Cone Loader. Maar je kan er ook een van papier maken. zo vul je de cone zonder al te veel te knoeien. Je kan dit het beste boven een rolling tray doen. Alles wat er naast valt kan je makkelijk opschrapen en er in doen. Met een meestal meegeleverd stokje of rietje druk je de inhoud zachtjes aan en vouw de bovenkant dicht.

Voorgedraaide blunt cones kopen

Wil je zelf eenvoudig en snel een blunt maken? Bestel ze voordelig op bluntvloei.nl voor 4 uur ‘s middags en ontvang je bestelling de volgende dag in huis. Deze cones zijn verkrijgbaar met of zonder smaak. Kijk in ons blunt assortiment voor hennep wraps en voorgedraaide hennep cones van diverse merken. Staat je favoriete merk er niet bij of wil je één van onze producten in grote aantallen bestellen?? Neem dan contact met ons op.