Vloei

Vloei kopen?

Op bluntvloei.nl vind je de goedkoopste vloeitjes van alle bekende merken: Smoking Papers, RAW, Mascotte en Juicy Jay’s en veel meer. Lees alles over verschillende soorten vloeitjes en waar je lange vloei voor gebruikt. In onze headshop vind je naast lange vloei ook sigaretten vloei. Dit is klein vloeipapier en wordt ook wel 1 1/4 vloei genoemd.

Welke vloeitjes zijn het beste?

Het kiezen van van de beste vloeitjes wordt steeds moeilijker. Vooral omdat er zoveel verschillende merken op de markt een groot assortiment aanbieden. Om te kijken welke vloeitjes het beste bij jou passen kun je het beste een aantal uitproberen. Elk soort heeft zijn eigen unieke kenmerken. Lees in het volgende artikel meer over onze top 5 lange vloei merken.

Waar is vloei van gemaakt?

Er zit veel verschil in materiaal waar de vloeitjes van zijn gemaakt. Ze kunnen gemaakt zijn van rijst, houtpulp en hennep. Houtpulp heeft een brandsnelheid van gemiddeld tot snel. Dit materiaal heeft van nature een licht bruine kleur. Om vloei van houtpulp wit te krijgen wordt het gebleekt met chloor of andere chemicaliën. Het nadeel is een vieze nasmaak en het is ongezonder dan de ongebleekte vloeitjes. De rijstvloei heeft daarentegen geen nasmaak, is dun en brand langzamer. Maar vloeipapier gemaakt van 100% hennep is het populairste onder de cannabisliefhebbers. Deze vloeitjes branden langzaam en zijn ongebleekt zonder gebruik van chemische middelen. Raw was het eerste merk met ongebleekte vloeipapiertjes. Dus wanneer je een joint zo natuurlijk wilt roken bestel dan de vloeitjes van Raw.

Welke soorten vloei zijn er?

Vloei kan je onderverdelen in bijvoorbeeld de afmeting, het materiaal en speciale luxe uitvoeringen. De afmeting van vloei kan in lengte behoorlijk verschillen. Het kleinste papier is wat je gebruikt om een shagje te draaien. Daarna heb je kingsize (brede) of kingsize slim (smalle) voor een standaard joint, maar met vloei op een rol kan je een joint draaien zo lang je wil. Een rol bevat meestal 4 of 5 meter vloeipapier inclusief plakrand over de gehele lengte van het papier. Tenslotte zijn er ook luxe vloeitjes verkrijgbaar voor speciale gelegenheden, verjaardagen en feesten.

Speciale vloei

Heb je iets te vieren of houdt je gewoon van luxe? Dan zijn er speciale vloeitjes verkrijgbaar zoals de gouden vloei van Shine. Dit vloeipapier is gemaakt van 24 karaat echt goud. Ben je niet echt van de bling bling, maar geniet je van een joint met een smaakje? Deze vloei met smaak is verkrijgbaar van zo zoet als een suikerspin tot fris tropisch fruit. Ten slotte is er ook doorzichtige vloei zodat je precies ziet wat er in je joint zit.

Een goede joint rollen

Wanneer je een goede joint wilt rollen heb je ook filtertips en een grinder nodig. Met een grinder vermaal je de cannabis wat zorgt voor een betere verbranding. Een filtertip in je joint helpt ook mee aan een betere rookervaring. Een tipje voorkomt dat er wiet of tabak in je mond komt en je joint is steviger. Om het nog makkelijker te maken kan je ook een joint rollen met een rolmachine. Er zijn jointrollers van verschillende merken zoals Futurola, Smoking, JaJa en RAW. Er zijn ook diverse manieren om cones te vullen met wiet. Deze cones zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Bestel vandaag je favourite vloei

Op Bluntvloei.nl koop je makkelijk en snel al je cannabis accessoires. Bestel je voor 16:00 dan wordt je order vandaag nog discreet en verzekerd verzonden. Wil je één van onze producten in grote aantallen bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice.