Home » Vloei

Vloei

Vloei kopen? Op bluntvloei.nl vind je de goedkoopste vloeitjes van alle bekende merken: Smoking Papers, RAW, Mascotte en Juicy Jay.

Welke vloeitjes zijn het beste?

Het kiezen van van de beste vloeitjes wordt steeds moeilijker. Vooral omdat er zoveel verschillende merken op de markt een groot assortiment vloeitjes aanbieden. Om te kijken welke vloeitjes het beste bij jou passen kun je het beste een aantal uitproberen. Elk soort vloei heeft zijn eigen unieke kenmerken.

Welke soorten vloei zijn er?

Er zit veel verschil in materiaal waar de vloeitjes van zijn gemaakt. Ze kunnen gemaakt zijn van rijst, houtpulp en hennep. Vloeitjes gemaakt van houtpulp zijn eenvoudig te gebruiken en branden gemiddeld tot snel. De witte vloei van houtpulp wordt gebleekt met chloor of andere chemicaliƫn. Het nadeel is een vieze nasmaak en het is ongezonder dan de ongebleekte vloeitjes. De rijstvloei heeft daarentegen geen nasmaak, is dun en brand langzamer. Maar de vloei gemaakt van 100% hennep is het populairste onder de cannabisliefhebbers. Deze vloeitjes branden langzaam en zijn ongebleekt zonder gebruik van chemische middelen. De vloeitjes van Raw waren de eerste ongebleekte vloeipapiertjes. Dus wanneer je een joint zo natuurlijk wilt roken bestel dan de vloeitjes van Raw.