Ongebleekte Vloei

Resultaat 1–20 van de 38 resultaten wordt getoond

Ongebleekte vloei

Ongebleekte vloei is duidelijk te herkennen aan de kleur. Deze vloeitjes hebben een licht bruine kleur. Dit komt omdat de natuurlijke kleur van papier bruin is. Het papier wordt tijdens het productieproces behandeld met bleekmiddelen of andere chemicaliën om de witte kleur te krijgen. De vloeimerken RAW en Greengo hebben alleen ongebleekte vloei in het assortiment.

Waarom wordt vloei gebleekt?

Een paar honderd jaar geleden werd tabak en cannabis gerookt in krantenpapier of ander vergelijkbaar papier. Daarna begon het produceren van wit vloeipapier omdat de inkt van een krant niet echt rookbaar was. Iedereen was gewend dat sigaretten papier wit was en fabrikanten zagen er geen brood in om bruin vloeipapier te produceren. In 2005 begon het merk RAW met het produceren van de eerste ongebleekte bruine vloeitjes. Nadat dit een globaal succes werd begonnen andere merken hetzelfde te doen.

Vloei met smaak

Vloei met smaak kan je in diverse fruit aroma’s kopen zoals aardbei, mango en druif. Maar er zijn ook bijzondere smaken zoals drop, Jamaican rum en zo zoet als een suikerspin. Het meest bekende merk van vloeitjes met smaak is Juicy Jay’s. Zij hebben een speciale techniek ontwikkelt waarbij het vloeipapier drie keer gedompeld wordt in de aroma. De leuke figuurtjes op de vloeitjes zijn geprint op basis van soya. Bij de productie van zowel de Juicy Jay’s hennep wraps als de vloei worden er alleen natuurlijke hennep en suiker gebruikt.

Vloei bestellen

Vloei is verkrijgbaar in veel verschillende maten, kleuren en smaken. Naast vloeitjes zijn er ook voorgedraaide cones voor elke gelegenheid. Bestel je voor 16:00 dan wordt je order vandaag nog discreet en verzekerd verzonden. Wil je één van onze producten, zoals vloei in grote aantallen bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice.