Jumbo

Toont alle 16 resultaten

Jumbo vloei

Jumbo heeft diverse rookartikelen in het assortiment. De vloei is van goede kwaliteit en verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Wanneer je een dikke joint gaat draaien kan je het beste kingsize vloei gebruiken. Dit zijn de blauwe pakjes van Jumbo. Maar wil je wat smaller vloeipapier, koop dan de Jumbo kingsize slim vloei. Daarnaast kan je ook kiezen voor ongebleekte vloei of een combi pakje met roze vloeitjes inclusief filtertips.

Filtertips

Filtertips maken joints steviger en er valt geen wiet of tabak meer uit. Vind je het leuk om een originele joint te rollen en roken? Dan is Jumbo het merk waar je naar op zoek bent. Er zijn tipjes die eruit zien als Euro en Dollar biljetten. Wanneer je een joint rolt met ongebleekte vloei dan is het ook logisch om er een ongebleekte filtertip in te draaien. Maar er zijn ook geperforeerde tips waardoor je nog sneller een tipje rolt. Om het nog makkelijker te maken zijn er ook voorgedraaide tipjes.

Jumbo Cones

Jumbo cones zijn ideaal voor diegene die snel een joint willen roken. Het voordeel van een cone joint is dat je het alleen maar hoeft te vullen met cannabis. De filtertip zit al in deze lege joint huls. Het vullen van cones gaat het makkelijkst met de RAW cone loader. Deze handige tool heeft de vorm van een trechter en zorgt dat de inhoud van je joint ook werkelijk in de cone terecht komt. Wil je gevulde cones en joint veilig vervoeren? Stop je joint dan in een jointhuls zodat je zeker weet dat je wiet vers blijft en je joint beschermt is tegen vocht. Jumbo cones zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.