Juicy Jay

Resultaat 1–20 van de 29 resultaten wordt getoond

Juicy Jay’s vloei en hennep wraps

Juicy Jay is het meest bekende merk dat vloei met smaak en hennep wraps met heerlijke aroma’s produceert. De vloei en wraps zijn in zijn geheel gearomatiseerd en niet gedeeltelijk. Ze zijn zo ontworpen om de natuurlijke smaak van je rookwaar te versterken. Maar wil je genieten van pure wiet in een blunt koop dan de hennep wrap natural zonder toegevoegde aroma.

Vloei met smaak

Een joint roken met je favoriete cannabis is al een feest maar de heerlijke smaak vloeitjes van Juicy Jay maakt de smaaksensatie compleet. Vloei met smaak kopen doe je natuurlijk bij bluntvloei.nl. Het papier is gemaakt van hennep en de inkt van de opdruk is op basis van soya. Deze fruitige vloei is kingsize formaat en verkrijgbaar in veel verschillende smaken. Probeer heerlijke zoete smaken zoals: Cotton Candy, Raspberry, Cherry, Bubblegum, Chocolate en Strawberry. Er zijn ook zomerse fruit smaken verkrijgbaar zoals: Blueberry, Green Apple, Kiwi, Grape, Watermelon, Pineapple, Mango en nog veel meer.

Voorkom ongelijk verbranden van vloei.

Deze vloeitjes bevatten het CrissCross watermerk. Dit is speciaal ontwikkelt om te zorgen dat het papier langzaam en gelijkmatig opbrandt. Dit voorkomt inbranden en verhoogt het rookplezier. Het vloeipapier is bewerkt met het triple dip systeem, waardoor de vloei extra lang haar smaak blijft behouden.

Hennep Wraps

Juicy Jay’s hennep wraps zijn blunts die gemaakt zijn van hennep planten. Deze blunt wraps bevatten geen tabak of nicotine zoals in reguliere blunt sigaren. In een hersluitbare verpakking zitten twee wraps. Er zit echter geen plakrand op zoals bij vloei, maar als je het randje goed vochtig maakt blijft de blunt dicht zitten. Voor extra stevigheid kan je een stukje plakrand van een vloeitje afscheuren en om het tipje van de blunt plakken.

Vloei en hennep wraps online bestellen

Bestel deze lekkere vloei en wraps voor 16.00 en je hebt je bestelling de volgende dag al in huis. Juicy Jay vloei kun je per stuk of per doos bestellen. Alle bestellingen worden discreet verzonden. Wil je één van onze producten, zoals vloei in grote aantallen bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice.