Vloei en Tips

Resultaat 1–20 van de 21 resultaten wordt getoond

Vloei en Tips

Ben je op zoek naar vloei en filtertips in één pakje? Bestel dan een combi pakje. Dit pakje bevat alles wat je nodig hebt om een joint te rollen. De vloeitjes en tips zitten netjes verpakt waarbij sommige merken een magnetische sluiting hebben. Greengo heeft zelfs een papieren rolling tray toegevoegd aan het combi pakje. Greengo heeft alleen ongebleekte vloei en tips in het assortiment. Hier staat RAW ook bekend om.

Filtertips

De meeste blowers roller een filtertip in een joint omdat het fijner rookt. Een joint is steviger en buigt niet snel om. Een jointje draaien met filtertip is makkelijker dan zonder. Sommige tips hebben zelfs al een conische vorm zodat je gelijk de vorm van een joint krijgt. Misschien nog wel een belangrijkere reden is dat je geen cannabis of tabak in je mond krijgt tijdens het roken. Daarnaast wordt het mondstuk van de joint minder vies met een filtertip. Ten slotte zorgt een filter voor een goed luchtstroom waardoor de joint fijner rookt.

Joint tipje rollen

Wanneer je een combi pack besteld zitten er ook filtertips in het pakje. Het rollen van een tip is vrij eenvoudig. De meest snelle tip om te vouwen is het begin in een accordeon te vouwen (4 keer of zo) en dan de rest als een cilinder er omheen vouwen. Maar je kan er ook allerlei kunstwerken van maken. Het ligt er maar net aan in wat voor een creatieve bui je bent.

Combi Pack met vloei en tips bestellen

Vloei tip zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten, kleuren en smaken. Naast vloeitjes zijn er ook voorgedraaide cones voor elke gelegenheid. Bestel je voor 16:00 dan wordt je order vandaag nog discreet en verzekerd verzonden. Wil je één van onze producten, zoals vloei in grote aantallen bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice.