Asbak

Resultaat 1–20 van de 21 resultaten wordt getoond

Asbakken koop je eenvoudig bij Bluntvloei.nl

Een asbak is natuurlijk altijd handig om te hebben. Er zijn veel verschillende asbakken, van luxe tot goedkope simpele uitvoeringen. Bekijk ons assortiment en bestel een asbak die leuk op jouw tafel staat. Bestel je voor 16:00 dan wordt je bestelling vandaag nog verzonden.

Diverse soorten asbakken

Geef je een feest en ben je op zoek naar leuke decoratieve asbakken? Of heb je stormasbakken nodig waarbij geen as ontsnapt? Geen enkel probleem! Wij hebben diverse modellen voor elke gelegenheid zoals: metalen asbakken, maar ook van glas, RVS en zelfs ook brandwerend siliconen materiaal. Wij hebben originele asbakken van verschillende merken zoals: RAW, V-Syndicate en Best Buds.

Horeca asbakken

Asbakken die in de horeca gebruikt worden zijn meestal gemaakt van duurzaam materiaal, makkelijk schoon te maken en vaak ook stapelbaar. Hierdoor het het eenvoudig om alle asbakken te verzamelen en te legen. De glazen stapelbare asbakken hebben als voordeel dat het schoonmaken makkelijk is en je kan ze op elkaar stapelen. De RVS asbakken hebben dezelfde voordelen, alleen breekt roestvrijstaal niet wanneer je de asbak laat vallen. De windbestendige asbakken van RAW bijvoorbeeld zijn weer ideaal buiten op de terras tafels. Wil je bepaalde asbakken in grote hoeveelheden bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice.