Kingpin

Toont alle 7 resultaten

Kingpin blunts

Kingpin Wraps zijn bluntwraps verkrijgbaar in verschillende smaken zoals: bosbessen (blauw), druiven (paars), energie drankje (groen), mango ( geel), aardbei (rood). De Kingpin wraps zijn ook verkrijgbaar zonder toegevoegde smaak zodat je kan genieten van de pure smaak van cannabis. Op deze verpakking staat ‘Original G’. Wanneer je deze smaakvolle wraps rookt krijg je het gevoel dat je een originele blunt rookt. Maar dan zonder tabak. Deze blunts zijn gemaakt van 100% hennep. De Kingpin wraps zijn verpakt per 4 in een hersluitbare verpakking. Hierdoor blijven de blunts vers en hun lekkere smaak behouden.

Zonder plakrand blunt rollen

Rol een stevige blunt die gelijkmatig brandt zelfs als er geen plakrand op zit. Als de blunt wrap een beetje stroef en hard is maak het een beetje vochtig zodat het niet snel scheurt. Hierdoor wordt het flexibel en rolt het makkelijker. Verspreid de wiet gelijkmatig en rol het dicht. Je kan ook een tipje aan de blunt wrap toevoegen voor een prettige rookervaring. Maak de rand vochtig en plak het dicht. Ga met de vlam van een aansteker langs het deel wat je hebt dichtgeplakt. Het kost een beetje tijd om de kunst van blunt rollen onder de knie te krijgen. Maar uiteindelijk rol je een prachtige blunt die gelijkmatig brandt. Probeer het zelf en geniet samen met vrienden van een Hemparillo blunt wrap met een verrukkelijke smaak.

Blunt wraps bestellen

Wil je zelf eenvoudig en snel een blunt maken? Bestel blunt wraps voordelig op bluntvloei.nl voor 4 uur ‘s middags en ontvang je bestelling de volgende dag in huis. Deze hennep wraps zijn verkrijgbaar met of zonder smaak. Wil je een blunt niet zelf rollen? Kijk in ons blunt assortiment voor voorgedraaide hennep cones van diverse merken. Staat je favoriete merk er niet bij of wil je één van onze producten in grote aantallen bestellen? Neem dan contact met ons op.