Joint Roller

Heb je moeite met het draaien van een joint of het vullen van een cone dan biedt de joint roller de uitkomst. Met deze handige tool heb je binnen no-time een goede joint gedraaid.

Voordelen van een joint roller

Een joint roller is een handig hulpmiddel voor het draaien van een joint. Het gaat sneller en je knoeit minder. Maar ook is het handig voor buiten op een festival of het strand. Wanneer er wat wind staat, waait je vloeitje niet zomaar weg. Er zijn verschillende soorten joint rollers: grote party joint rollers,  automatische rollers, maar ook simpele betaalbare rollers.

Verschillende soorten joint rollers

Op Bluntvloei.nl vind je de beste rollers van merken zoals Futurola, RAW, Rollmate en JaJa. Ze zijn allemaal net even iets anders maar wel met hetzelfde doel: simpel en snel een jointje draaien.

Simpele joint roller

Dit zijn betaalbare rollers waarbij je simpelweg het vloeitje vult met tabak/wiet en de joint dicht rolt in een handomdraai. Let wel op dat je het juiste formaat vloei gebruikt en de huls niet te vol stopt.

Conevullers

Een conevuller is handig wanneer je meerdere joints tegelijk wilt maken. Je stopt lege cone hulzen erin en vult deze met cannabis of kruiden.

Rolmachines

Deze machine wordt vooral gebruikt om zelf sigaretten te vullen. Hiervoor gebruik je geen vloeitjes maar lege sigaretten hulzen.

Toont alle 12 resultaten