Joint Roller

Toont alle 13 resultaten

Waarom een joint roller kopen?

Heb je moeite met het draaien van een joint of het vullen van een cone dan biedt de joint roller de uitkomst. Met deze handige tool heb je binnen no-time een goede joint gedraaid. Je kan een rol apparaatje in twee maten kopen. Er zijn joint rollers van diverse merken waarin lange vloei past. Maar ook sigaretten rollers waar alleen kleine vloei in past. Deze zijn ideaal om een sigaret of kleine joint in te rollen.

Voordelen van een joint roller

Een joint roller is een handig hulpmiddel voor het draaien van een joint. Het gaat sneller en je knoeit minder. Maar ook is het handig voor buiten op een festival of het strand. Wanneer er wat wind staat, waait je vloeitje niet zomaar weg. Er zijn verschillende soorten joint rollers: grote party joint rollers,  automatische rollers, maar ook simpele betaalbare rollers.

Verschillende soorten joint rollers

Op Bluntvloei.nl vind je de beste rollers van merken zoals Futurola, RAW, Rollmate en JaJa. Ze zijn allemaal net even iets anders maar wel met hetzelfde doel: simpel en snel een jointje draaien. Je hoeft je joints niet meer door anderen te laten draaien. Koop een joint roller en draai je eigen joint.

Simpele joint roller

Dit zijn betaalbare rollers waarbij je simpelweg het vloeitje vult met tabak/wiet en de joint dicht rolt in een handomdraai. Let wel op dat je het juiste formaat vloei gebruikt en de huls niet te vol stopt. Daarnaast is er ook de rollmate sleutelhanger. Dit is een handige tool gemaakt van aluminium en heeft een conische vorm. Hierdoor kan je eenvoudig een vloeitje eromheen vouwen en dicht maken. Zodat je de cone alleen nog maar hoeft te vullen.

Conevullers

Een conevuller is handig wanneer je meerdere joints tegelijk wilt maken. Je stopt lege cone hulzen erin en vult deze met cannabis of kruiden. Er zijn eenvoudige vullers zoals de RAW Cone Loader. Hiermee kan je de inhoud van een joint makkelijk in een lege huls schuiven. Wil je meer cones tegelijk vullen? Dan kan je kiezen tussen RAW Six Shooter en de Joint Cone Shaker.

Rolmachines

Deze machine wordt vooral gebruikt om zelf sigaretten te vullen. Hiervoor gebruik je geen vloeitjes maar lege sigaretten hulzen.