Stash Box

Resultaat 1–20 van de 25 resultaten wordt getoond

Stash box en wiet rolling kits

Een Stash Box is ideaal om je wiet en andere joint accessoires in op te bergen. De opbergdoosjes variëren in grootte, stijl en materiaal. Denk hierbij aan geurdichte tassen, metalen of houten opslag doosjes, joint hulzen en luchtdichte bewaarcontainers. Een wiet rolling kit is vooral handig wanneer je diverse accessoires wil meenemen. Zo heb je op elk moment je vloei, tips en stash bij de hand om een jointje te draaien.

Wiet bewaren

Wiet blijft langer houdbaar wanneer je het op de juiste manier bewaard. Er zijn verschillende manieren om cannabis te bewaren. Na het oogsten en curen van je wietplanten heb je een behoorlijke hoeveelheid wiet. Glazen weckpotten en vacuum stash cans zijn ideaal om wiet  te bewaren. Hierin blijft je cannabis langer vers en blijft het aroma en smaak in tact. Het beste is om wiet te bewaren in een luchtvochtigheid van tussen de 55 en 62%. Stop daarom een paar vochtpakjes bij je wiet om schimmel te voorkomen.

Blunts en joints bewaren

Joint hulzen en cone tubes zijn ideaal om voorgedraaide joints of blunts in te stoppen. Voordat je naar een feest of festival gaat is het handig om thuis alvast wat lekkers voor te bereiden. Zo kan je op elk moment een verse blunt of joint uit je zak halen en aansteken. Ook wanneer je de helft maar wil oproken, stop je de rest weer terug in de joint huls voor een later moment. In de RAW Cone Caddy kan je meerdere joints in bewaren.

Tabak etui en pouch

Wil je meer dan alleen voorgedraaide joints meenemen? Dan is de RAW Smokers Pouch waar je naar op zoek bent. Deze geurdichte tas is perfect voor het veilig bewaren en vervoeren van je wiet en joint accessoires. Deze stash etui is verkrijgbaar in verschillende maten. Een tabak etui is geschikt voor een pakje shag, vloei, tips en een aansteker.

Wiet verbergen in een stash can

Op sommige momenten is het nodig dat je wiet niet zichtbaar is voor nieuwsgierige mensen. Bewaar dan je wiet in een geheime stash can zoals bijvoorbeeld een blikje met frisdrank. Het ziet eruit als een echt blikje en voelt ook even zwaar. Maar de binnenkant is leeg en heeft voldoende capaciteit voor diverse kleine spullen zoals geld, sleutels en natuurlijk je stash.

Wiet bewaar producten kopen

Stash cans en joint rolling kits koop je natuurlijk bij Bluntvloei! Wij hebben diverse wiet bewaar producten in ons assortiment. Ben je op zoek naar een specifiek model? Of wil je bepaalde stash cans in grote hoeveelheden bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice.