Flamez

Toont alle 10 resultaten

Flamez

Het Flamez merk produceert hoogwaardige rookproducten. Zij streven naar een zo naar een milieuvriendelijk en natuurlijk mogelijke productie. Naast vloei en tip, zijn er ook grinders, opberg dozen en cones verkrijgbaar. Bestel je voor 16:00 dan wordt je order vandaag nog discreet en verzekerd verzonden. Wil je één van onze producten, zoals vloei in grote aantallen bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Flamez Vloei

Het vloeipapier is volledig gemaakt van houtpulp. Hierdoor brandt de vloei langzaam en is het sterker. Daarnaast zijn de vloeitjes zo dun dat je er zelfs doorheen kan kijken. De vloeitjes zijn verkrijgbaar in zowel kingsize als slimsize formaat. De verpakking bevat een laagje silicone waardoor het een waterafstotend effect heeft. Dit zorgt voor extra bescherming van je vloeitjes wanneer er waterdruppels op je vloeiboekje vallen. Vind je het leuk om kleurrijke jointjes te draaien? Dan is de Flamez roze vloei iets voor jou! Zo kan je op elk feest je eigen joint herkennen. Dit vloeipapier bevat maar 10% houtpulp en voor de overige 90% is hennepvezel gebruikt.

Filtertips

De Flamez Premium filtertips kan je kopen in 2 maten. De reguliere tips zijn stevig (170 grams papier) en hebben een afmeting van 60 x 20mm. De mini filtertips zijn korter (40 x 20mm) waardoor je lekker snel een tipje hebt gedraaid. Vind je het leuk om je joint een vrolijk kleurtje te geven? Koop dan de Rasta tips. In elk tipboekje zitten 3 rasta kleuren (rood, geel, groen) waarvan het begin van elke tip is geperforeerd. Hierdoor kan je de tip makkelijker indraaien of juist een stukje recht afscheuren.

Cones

De voorgerolde cones zijn perfect voor wanneer je geen zin hebt om zelf een jointje te draaien of snel meerdere joints tegelijk wilt voordraaien. Het enige wat je hierbij hoeft te doen is je wiet grinden en in de cone stoppen. De RAW Cone Loader is een fijn hulpmiddel om cones te vullen. maar wanneer je een flinke voorraad wilt aanleggen koop dan een doos Flamez Budget Cones met 1000 stuks in combinatie met de Joint Cone Shaker. Hiermee kan je 25 cones tegelijk vullen met je favoriete kruidenmengsel.

Flamez grinder, stash box en rolling tray

Naast vloei, verkoopt Flamez ook grinders, opberg dozen en rolling trays. De grinders zijn gemaakt van aluminium en zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Deze 4-delige wiet crushers zijn inclusief pollenzeef waarmee je kief kan verzamelen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diameters; 30mm, 40mm en 50mm. Met de vlijmscherpe tanden vermaal je wiettoppen in een handomdraai. De deksel sluit met een magneet zodat de grinder niet zomaar open gaat in je tas of broekzak. Wanneer je meer joint accessoires veilig wilt vervoeren, bekijk dan de rolling tray doos. In deze stash box kan je al je spullen in bewaren. Dit product wordt geleverd inclusief houten rolling tray, vloei en tips.