Mascotte Vloei

Toont alle 16 resultaten

Mascotte

Mascotte vloei is van goede kwaliteit en wordt niet voor niks over de gehele wereld verkocht. Mascotte is daarom ook het meest bekende en populaire merk van rookartikelen in Nederland. Er zijn diverse producten van dit merk verkrijgbaar. Natuurlijk produceren zij vloei in diverse afmetingen en kleuren, filtertips en zelfs apparaatjes om sigaretten mee te rollen.

Mascotte vloei

De vloeitjes rollen soepel en het papier brandt gelijkmatig. De plakrand plakt goed dankzij de Arabische gom. De meest luxe vloei van Mascotte is de M serie. De vloei is ultradun en zit in een verpakking met magneet sluiting. Hierdoor heb je minder kans op beschadigde en gekreukte vloeitjes. Daarnaast heb je lange vloei in kingsize en kingsize slim formaat. De combi pakjes bevatten vloei en filtertips zodat je alles bij elkaar hebt.

Mascotte vloeitjes en tips

Er zijn naast ongebleekte vloeitjes van dit merk ook roze vloei verkrijgbaar. Geef je kingsize slim joint een roze jasje met Mascotte Pink Edition vloei. In het assortiment vind je naast reguliere tips ook bruine filtertips (ongebleekt papier). Heb je geen zin om een tipje te vouwen? Rol dan een slim filter in je joint. Deze filters hebben een diameter van 6mm en zijn ook perfect om in een shagje te rollen.

Mascotte producten kopen

Mascotte vloei voordelig online kopen doe je bij bluntvloei.nl. Wil je één van onze producten, zoals vloei in grote aantallen bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bestel je voor 16:00 dan wordt je order vandaag nog discreet en verzekerd verzonden.