Mascotte Vloei

Toont alle 19 resultaten

Mascotte

Mascotte vloei is van goede kwaliteit en wordt niet voor niks over de gehele wereld verkocht. Mascotte is daarom ook het meest bekende en populaire merk van rookartikelen in Nederland. Er zijn diverse producten van dit merk verkrijgbaar. Natuurlijk produceren zij vloei in diverse afmetingen en kleuren, filtertips en zelfs apparaatjes om sigaretten mee te rollen. Met een breed scala aan producten en een diepgaande geschiedenis, biedt Mascotte rokers niet alleen kwaliteit maar ook milieubewuste opties.

Een Historische Reis

Mascotte heeft een opmerkelijke oorsprong die teruggaat tot de nasleep van de Tweede Wereldoorlog in Nederland. Toen er een importverbod was en een tekort aan vloei ontstond, stapte Frank Mignot, de eigenaar van tabaksfirma Mignot & De Block, in de wereld van vloei door een partij papier op te kopen bij een drukkerij in Limburg. Dit papier was eigenlijk bedoeld voor bijbeldrukwerk. De eerste Mascotte vloeitjes waren geboren en zouden de basis leggen voor het merk dat we vandaag kennen.

Mascotte vloei

De vloeitjes rollen soepel en het papier brandt gelijkmatig. De plakrand plakt goed dankzij de Arabische gom. De meest luxe vloei van Mascotte is de M-serie. De vloei is ultradun en zit in een verpakking met magneet sluiting. Hierdoor heb je minder kans op beschadigde en gekreukte vloeitjes. Daarnaast heb je lange vloei in kingsize en kingsize slim formaat. De combi pakjes bevatten vloei en filtertips zodat je alles bij elkaar hebt.

Mascotte vloeitjes en tips

Er zijn naast ongebleekte vloeitjes van dit merk ook roze vloei verkrijgbaar. Geef je kingsize slim joint een roze jasje met Mascotte Pink Edition vloei. In het assortiment vind je naast reguliere tips ook bruine filtertips (ongebleekt papier) en actieve filters. Heb je geen zin om een tipje te vouwen? Rol dan een slim filter in je joint. Deze filters hebben een diameter van 6mm en zijn ook perfect om in een shagje te rollen.

Een Stap in de Groene Richting

Met duurzaamheid en milieubewustzijn in het achterhoofd heeft Mascotte enkele belangrijke stappen ondernomen. Hun productieproces is gericht op milieuvriendelijkheid. Een opvallende verandering is de overgang naar zakjes gemaakt van 100% gerecycled plastic. Bovendien zijn de Mascotte slim filters nu gemaakt van papier in plaats van acetaat, en ze zijn vrij van plastic, terwijl het lijmrandje gemaakt is van glutenvrij Arabische gom.

Mascotte producten kopen

Mascotte vloei voordelig online kopen doe je bij bluntvloei.nl. Wil je één van onze producten, zoals vloei in grote aantallen bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bestel je voor 16:00 dan wordt je order vandaag nog discreet en verzekerd verzonden.