Retourneren en ruilen van artikelen

Voor alle aankopen geldt een zichttermijn / bedenktijd van 14 dagen. Dit houdt in dat je het recht hebt binnen 14 dagen uw artikelen te retourneren, mits deze ongebruikt/onbeschadigd zijn en nog in de originele verpakking zitten. U dient alle voorwaarden voor terugzending na te leven. De kosten voor de retourzending betaald u zelf. De bedenktijd begint de dag na levering.

Heeft u een verkeerd artikel besteld/ontvangen, of is uw bestelling incompleet, neem dan contact op met onze klantenservice.

Voor het retourneren van een artikel gelden de volgende regels:

  1. Neem eerst contact op met onze klantenservice voordat u een artikel terugstuurt. Vermeld hier ook uw ordernummer bij.
  2. Het geleverde artikel moet nog in de originele verpakking zitten, mag niet gebruikt of beschadigd zijn en moet – voor zover mogelijk is – ongeopend zijn.
  3. Vermeld uw naam, het ordernummer en uw bank- of girorekeningnummer in de retourzending.
  4. Wanneer u heeft aangegeven een artikel of bestelling te willen retourneren, heeft u 14 dagen de tijd om deze op te sturen.

Na ontvangst van de zending en goedkeuring van Bluntvloei.nl over de staat van de producten, wordt binnen 14 dagen uw geld teruggestort.

Uw geld wordt binnen 14 dagen teruggestort, wanneer wij uw zending binnen hebben en die is goedgekeurd.

Retouradres:
Bluntvloei.nl
Konijnenberg 127
4825BC Breda
Nederland