Top 5 Lange Vloei Merken

Wanneer je lange vloei wilt kopen ben je bij onze online headshop aan het juiste adres! Top 5 Lange Vloei Merken en andere veel verkochte kingsize en kingsize slim vloeitjes bestel je op Bluntvloei.nl voor de beste prijs. In onze headshop vind je de de meest uiteenlopende vloei merken. Bovendien hebben we een ruim aanbod van blunt vloei met verschillende smaken. Bij ons kun je diverse blunt wraps bestellen gemaakt van hennep of tabak. Ook kun je bij ons vloei met smaak kopen zoals de Juicy Jay’s. Deze vloeitjes zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende smaken.

Bekende vloei merken

In ons uitgebreide assortiment vind je een compleet aanbod van de beste vloei leveranciers. Naast bekende merken zoals RAW, Smoking Papers, Bluntwrap, Elements en Greengo vind je ook minder bekende merken en collector items. Bijvoorbeeld pakjes vloei van Bob Marley, Snoop Dogg en andere bekende artiesten. De vloei verzamelaar kan zich uitleven in ons assortiment. Wanneer je op zoek bent naar een bepaald merk of type vloei kun je ons altijd een bericht sturen. Wij streven er naar om een zo volledig mogelijk assortiment aan te bieden.

Top 5 Lange Vloei Merken

Verschillende soorten vloei

Voor het rollen van een joint gebruiken de meeste mensen lange vloei. Rol je liever een stickie? Ook dan vind je genoeg keuze in ons assortiment. Wij verkopen bijvoorbeeld ook kleine vloeitjes van RAW met ongebleekt papier. De meest gebruikte vloei voor het rollen van een joint is de kingsize variant. De smallere variant kingsize slim wordt ook veel gebruikt. Niet alleen in de afmeting zit aardig wat verschil. De samenstelling van het papier en de wijze van productie is uiteenlopend. Veel gebruikte grondstoffen voor de vloei blaadjes zijn:

 • Houtpulp.
 • Hennepvezel.
 • Geperste rijst (rijstevloei).
 • Cellulose (afbreekbaar plantenmateriaal).
 • Of een mix van houtpulp en hennep.

Bij de productie van reguliere witte vloei worden bleekmiddelen gebruikt. Houtvezels hebben van zichzelf een bruin gele kleur. Bij het winnen van vezels uit hout komt lignine vrij, deze stof houdt de vezels bij elkaar en verkleurt bruin onder invloed van licht. Door het verwijderen of bleken van deze stof blijft papier mooi wit. Niet iedereen heeft een voorkeur voor het roken van gebleekte vloei. RAW was het eerste merk dat ongebleekte vloeipapier introduceerde. Deze bruine vloei bevat geen chlorine of andere chemicaliën. Wil je een joint zo natuurlijk mogelijk roken? Kies dan voor een ongebleekte vloeisoort. Lees hieronder meer over onze top 5 lange vloei merken.

Smoking Paper Vloei

Smoking vloei is een van de oudste en bekendste merken die vele soorten kingsize vloei aanbieden. Maar ook kingsize slim vloeitjes zoals bijvoorbeeld Smoking Red en Organic. Lange vloei koop je voordelig hier op Bluntvloei.nl. Wij hebben een snelle levertijd. Wanneer je vandaag besteld heb je het morgen al in huis. Bekijk op onze Smoking pagina voor nog meer vloei.

Raw Lange Vloei

RAW was het eerste merk dat ongebleekte vloeitjes verkocht. Doordat de Raw vloei niet gebleekt is met chemicaliën hebben de vloeitjes een bruin uiterlijk. De vloeitjes bevatten een watermerk waardoor je joints minder snel inbranden. De plakrand is gemaakt van natuurlijke gom en het vloeipapier van 100% hennep. Kijk voor meer RAW producten op de product pagina.

Juicy Jay’s Vloei met verschillende smaken

Juicy Jay’s heeft een ruim assortiment aan vloei met diverse smaken. Zij hebben een ‘triple dip’ systeem ontwikkeld om de vloeitjes nog meer smaak te geven. Koop het Juicy Jay’s Mix Pack voor extra voordeel en flavor! Daarnaast hebben zij ook hennep wraps met verschillende smaken. Deze blunts zijn gemaakt van hennep en zijn dus tabaksvrij.

Wij verkopen vrijwel alle Juicy Jay rolling papers:
Birthday Cake, Blackberry Brandy, Blueberry, Bubblegum, Coconut, Cotton Candy, Double Dutch Chocolate, Grape, Green Apple, Jamaican Rum, Pineapple, Mellow Mango, Very Cherry, Raspberry, Strawberry, Very Cherry. Kijk voor meer Juicy Jay’s producten op de product pagina.

JaJa vloeitjes

JaJa is een bekend merk in Breda en omstreken. Goedkopere vloei dan die van smoking maar toch van hoge kwaliteit. De plakrand is gemaakt van natuurlijke gom. In het assortiment van JaJa vind u vloeipapier in diverse maten, papiersoorten en dikte van papier. Bekijk alle JaJa Vloei op de product pagina.

 • JaJa Gold: 108 x 44mm. Standaard kingsize slim vloei met 32 blaadjes per pakje.
 • JaJa Zilver: 108 x 53mm. Zilveren JaJa bevat  32 vloeitjes brede vloeitjes per pakje.
 • JaJa Red: 108 x 44mm. De goedkope variant van de gold versie met 100 pakjes vloei in één doos.
 • JaJa Black: 107 x 44mm. De zwarte verpakking met JaJa vloei bevat 32 ultradunne kingsize slim vloeitjes.
 • JaJa White: 107 x 58mm. De witte verpakking met JaJa vloei bevat 32 ultradunne kingsize vloei.
 • JaJa Pure: 108 x 44 mm. Jaja Pure Unbleached bevat 32 ongebleekte vloeitjes. 
 • JaJa Invisible: Gemaakt van 100% cellulose en doorzichtig.

Flamez Lange Vloei

Flamez is een uitstekend merk dat niet alleen vloeitjes en tipjes produceert maar ook grinders, pipe screens en vaporizers. Bekijk alle Flamez vloei, tips en grinders op de productpagina.
De flamez vloeitjes worden verkocht in veel coffeeshops

De Flamez vloei is gemaakt van een mix van 50% hout en 50% hennep. Dit is beter voor het milieu omdat de hennep plant elk jaar geoogst kan worden. Van ieder verkocht pakje Flamez vloei wordt 10% aan organisaties zoals PCN (Platform Cannabis Nederland) of VOC (Vereniging voor Opheffing van het Cannabisverbod). Organisaties die zich actief inzetten voor een liberaler cannabisbeleid.

Flamez vloeitjes:

Flamez Yellow Kingsize Slim: smalle vloei: 110 x 44mm.
Flamez Black Kingsize: brede vloei: 110 x 53mm.

Greengo Vloei

Voor de bewuste blower heeft flamez een unieke productlijn gelanceerd genaamd Greengo. De Greengo vloeitjes zijn ongebleekt en geproduceerd uit FSC goedgekeurde pulp. Beter voor je gezondheid en voor het milieu. Met een vrolijk opvallend design is dit een van de toppers onder de kingsize vloei! Kijk op onze product pagina voor meer vloei van Greengo.

Lange vloei bestellen op Bluntvloei.nl

Dankzij het uitgebreide assortiment van Bluntvloei kun je altijd wel lange vloei bestellen die helemaal naar jouw smaak is. Kom je er tijdens het winkelen in de onze headshop niet helemaal uit en kun je wel wat hulp van een deskundige medewerker gebruiken? Neem dan gerust contact op! Onze headshop is namelijk 7 dagen per week bereikbaar, zodat je altijd geadviseerd kunt worden over het bestellen van vloei of andere wiet accessoires. Als je op werkdagen voor 16:00 een bestelling plaatst wordt je bestelling dezelfde dag al verzonden.