Stash Boek Starry Night

19.95

Verberg je waardevolle bezittingen in stijl met de Stash Book Starry Night, een prachtige opbergdoos die eruitziet als een klassiek boek geïnspireerd op Van Gogh’s “Sterrennacht”.

Categorie:

Beschrijving

Verberg je waardevolle bezittingen in stijl met de Stash Boek Starry Night. Deze prachtige, discrete opbergdoos is ontworpen om eruit te zien als een klassiek boek, waardoor het niet opvalt in je boekenkast of op je bureau. Het ontwerp is geïnspireerd op de beroemde schilderij “Sterrennacht” van Vincent van Gogh.

Kenmerken:

  • Materiaal: Hoogwaardig hout, duurzaam en stevig voor langdurig gebruik.
  • Afmetingen: 18 cm x 13 cm x 5 cm, perfect formaat om kleine waardevolle voorwerpen zoals sieraden, geld, sleutels, of andere persoonlijke items veilig te bewaren.
  • Design: Het ontwerp van de opbergdoos is geïnspireerd op het iconische schilderij “Sterrennacht”.
  • Functionaliteit: De doos is voorzien van een magneetsluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen blijven en gemakkelijk toegankelijk zijn wanneer nodig.

Maak van uw opbergruimte iets bijzonders met de Stash Boek Starry Night. Een slimme, stijlvolle en veilige oplossing voor al je waardevolle bezittingen. Kijk in ons stash box assortiment voor nog meer opberg mogelijkheden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stash Boek Starry Night” te beoordelen