Cones

Resultaat 1–20 van de 32 resultaten wordt getoond

Cones en joint hulzen

Cones zijn lege joint hulzen die je alleen maar hoeft te vullen. Deze voorgedraaide hulzen zijn super handig wanneer je weinig tijd of geen zin hebt om een joint te draaien. In de cone zit al een filtertip. Vul de cone met cannabis, stamp de inhoud een beetje aan en maak de cone dicht. Met een cone vuller kun je zelfs meerdere joints tegelijk maken.

Hoe vul je cones?

Een cone vullen is niet zo moeilijk! Wanneer je een cone loader gebruikt gaat het nog sneller. Deze joint tool heeft de vorm van een trechter waarmee je de cannabis mix zo in de joint huls schuift. Wil je het groter aanpakken en meerdere cones tegelijk vullen? Gebruik dan de Joint Cone Shaker. Hiermee vul je 25 joints tegelijk binnen een aanzienlijke korte tijd. Ben je meer op zoek naar een apparaat waarmee je met één druk op de knop wiet grind en een cone vult. Kijk niet verder, de Banana Bros Otto grinder is perfect voor jou. Dit apparaat vermaalt cannabis binnen enkele seconden en vult automatisch een cone.

Joint Cones Kopen

Joint cones zijn bij Bluntvloei.nl verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Wij hebben voorgedraaide hulzen voor elke gelegenheid. Geef je een feestje? Probeer dan de Supersized, Party of Giga Cones. Hiermee kun je een extra grote joint maken. De Jumbo joint hulzen hebben felle kleuren en die van RAW zijn gemaakt van ongebleekt papier. Bespaar jezelf tijd en bestel snel en eenvoudig je joint hulzen bij Bluntvloei.nl.  Bestel je voor 16:00 dan wordt je order vandaag nog discreet en verzekerd verzonden. Wil je één van onze producten, zoals vloei in grote aantallen bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice.