Fronto King

Toont alle 5 resultaten

Fronto King blunts

Fronto King blunts zijn sigaren gemaakt van 100% tabaksbladeren. De populaire Backwoods sigaren zijn helaas niet verkrijgbaar in Nederland. Maar de Fronto King Cigar Blunts zijn een goed alternatief hiervan. De natuurlijke tabaksbladeren van Front King komen uit de River Valleys van Connecticut. Deze Fronto bladeren worden geteeld op 100 hectare vruchtbare tabaksgrond die al sinds eind 1800 in hun familie is. Twee jaar lang worden deze geteeld waardoor ze een uitgesproken, rijke smaak krijgen met een aroma dat van nature zoet, aards en zacht is.

Hoe rol je een Fronto King blunt

Haal een blunt uit de hersluitbare verpakking. Maak de verpakking weer dicht zodat de andere blunt vers blijft. De luchtvochtigheid is belangrijk voor sigaren. Bij een te hoge luchtvochtigheidsgraad heb je kans op schimmel en bij een te lage scheuren sigaren snel. Het uitrollen van je Fronto sigaar gaat het makkelijkst wanneer je de buitenkant een beetje vochtig maakt. Daarna vul je de wrap en maak je het dicht. Je kan deze sigaar natuurlijk ook zo roken zonder dat je er cannabis in doet.

Blunt sigaren

Omdat deze sigaren onder de accijns regels vallen zit op elke verpakking een accijns zegel van 5 euro. In elke verpakking zitten 2 sigaren. De sigaren kan je roken maar je kunt ze ook open snijden (net als bij de Backwoods) en vullen met wiet.
Dit is een tabaksproduct 18+ Roken is dodelijk. Dit product wordt alleen binnen Nederland verzonden.

Blunts kopen

Op Bluntvloei.nl koop je makkelijk en snel al je cannabis accessoires. Blunts zijn ook verkrijgbaar zonder tabak en nicotine. Kijk in ons blunt assortiment voor hennep wraps, voorgedraaide hennep cones van diverse merken. Bestel je voor 16:00 dan wordt je order vandaag nog discreet en verzekerd verzonden. Wil je één van onze producten in grote aantallen bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice.