Butaangas voor Aanstekers

3.95

Butaangas voor Aanstekers! 300ml per gasfles. Zo gaat je aansteker langer mee, het is beter voor het milieu en voor je portemonnee.

15 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Butaangas is navulgas voor aanstekers. Niet alle aanstekers kan je bijvullen zoals bijvoorbeeld de goedkope click aanstekers. Maar de meeste aanstekers kan je gewoon bijvullen met deze fles butaan gas. Het in deze fles is op basis van butaan. Butaan is het bijproduct tijdens het raffineren van aardolie. Wanneer je aansteker het niet meer doet, heb je een grote kans dat het gas op is. Maar gelukkig kan je aanstekers heel makkelijk bijvullen. Zo gaat je aansteker langer mee, het is beter voor het milieu en voor je portemonnee.

Hoe vul ik mijn aansteker bij?

De meeste aanstekers kan je aan de onderkant bijvullen. Het beste kan je dit buiten doen omdat gas ontvlambaar is. Voordat je begint zorg dat de aansteker helemaal leeg is. Dit doe je door op het ventieltje te drukken met een voorwerp dat een puntje heeft zoals een schroevendraaier. Als je een aansteker hebt waarbij je de vlam kan instellen, zet deze dan op minimaal. Schud de gasfles en en druk het op het ventiel van de aansteker. Het duurt een paar seconden voordat de aansteker gevuld is. Wacht even met het aansteken totdat het gas wat geknoeid is aan de buitenkant verdampt is.

Specificaties:

  • Butaangas voor aanstekers.
  • Merk: Unilite.
  • Inhoud: 300ml.
  • Prijs per gasfles.

Butaangas voor Aanstekers online bestellen

Bestel vandaag voor 16:00 en je order wordt dezelfde dag nog verzonden. Wanneer je online besteld op Bluntvloei.nl ben je verzekerd van de beste prijs en een snelle levering. Bestellingen worden discreet en verzekerd verzonden.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Butaangas voor Aanstekers” te beoordelen