Auto Asbak Glow in the Dark

4.95

Auto Asbak Glow in the Dark geeft licht in het donker zodat je de as makkelijker in de asbak aftikt. Ook geschikt voor horeca gebruik en op feesten.

1 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Een Glow in the Dark asbak voor in de auto, in de tuin of binnen in je huiskamer. Het randje van de asbak geeft licht in het donker. Dit is ideaal in de auto en op andere donkere plekken zodat je het as niet meer naast de asbak aftikt. De rand van deze peukenbeker bevat 3 inkepingen en je kan je sigaret of joint zonder te doven er zo in gooien. Doordat de luchttoevoer in de asbak heel weinig is dooft je peuk vanzelf. Dit model is 11cm hoog en heeft een behoorlijke capaciteit om een avond door te roken. Deze asbakken zijn ook geschikt voor horeca gebruik en feesten.

Specificaties:

  • Auto asbak.
  • Materiaal: Hard plastic.
  • Diameter: 8cm.
  • Hoogte 11cm.

Auto Asbak Glow in the Dark Kopen

Een lichtgevende asbak voor in de auto koop je op Bluntvloei.nl. In ons assortiment hebben we verschillende originele asbakken gemaakt van diverse materialen. Geef je een feestje en heb je asbakken nodig? Geen probleem, bij Bluntvloei.nl heb je binnen 1 werkdag je bestelling in huis. Wil je één van onze asbakken bestellen in grote aantallen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auto Asbak Glow in the Dark” te beoordelen

Andere suggesties…