Keramische Pijp

Toont alle 7 resultaten

Keramische Wietpijpjes

Ervaar hoe het is om pure wiet te roken met een keramische pijp. In de wereld van wietpijpjes heb je keuze te over als het op materialen aankomt. Eén materiaal dat er echt uitspringt, is keramiek. Deze pijpjes zijn niet alleen stevig, maar zijn ook verkrijgbaar in te gekke designs. Laten we een kijkje nemen in de wereld van keramische wietpijpjes, waar roken niet alleen chill is, maar ook nog eens stijlvol.

De designs van keramische wietpijpjes zijn gewoon te gek. Van een popcornbak tot een vette hamburger, en zelfs een lachwekkende banaan, deze pijpjes zijn niet alleen voor het roken, maar ook om een lach op je gezicht te toveren. En er is meer dan alleen een keramische pijp in de vorm van eten. Voor liefhebbers van old-school designs hebben we gedetailleerde mini-versies van een Volkswagen minibus. En als je iets handigs voor onderweg wilt, zijn er pocket-size pijpjes in de vorm van een donut, pizza, hotdog en nog veel meer. Keramische pijpjes zijn niet alleen handig, maar ook een toffe aanvulling op je rookritueel.

Wat heb je nog meer nodig voor het roken van een wietpijp?

Als eerste, een goede grinder is key. Door je wiet te vermalen, krijg je een betere verbranding en dus een lekkerdere rook. Gebruik ook gaasjes om te voorkomen dat er as of kleine deeltjes in je pijp komen. En vergeet de aansteker niet, ga voor een fatsoenlijke zodat je wiet gelijkmatig brandt. Aanstekers van het merk Clipper zijn perfect voor het aansteken van pijpjes of bongs. De vlam wordt namelijk groter wanneer je de aansteker schuin houdt.

In de wereld van keramische wietpijpjes is er voor ieder wat wils. Of je nu van gekke designs houdt of liever wat simpelers hebt, met de juiste spullen wordt het roken van wiet niet alleen een ritueel maar ook een leuke ervaring. Kies je favoriete keramische pijpje en ontdek een wereld vol smaakvolle rookmomenten.