Schoonmaak Alcohol 1 Liter

12.95

Schoonmaak alcohol is voor het goed reinigen van wietpijpjes, bongs en vaporizers. Gebruik in combinatie met pijpragers voor schoonmaken van lastige hoekjes.

4 op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorie:

Beschrijving

Isopropyl is schoonmaak alcohol voor het reinigen van wietpijpjes, bongs en vaporizers. Het ontsmet en lost vettigheid op. Het is belangrijk om je rookgerei schoon te houden. Een damp uit een vieze vaporizer zal van minder goede kwaliteit zijn. De smaak en rookgenot uit een schone pijp of bongĀ  is vele malen beter. Bovendien wanneer je rookgerei regelmatig schoon maakt blijft het in een goede conditie en gaat het langer mee.

Schoonmaken met isopropanol alcohol

Isopropyl alcohol, ook wel isopropanol genoemd, is perfect voor het reinigen van glas en metaal. Maar let op, gebruik geen schoonmaak alcohol op kunststof en hout. Wanneer je plastic grinders en bongs wilt schoonmaken, kan je beter warm water gebruiken. Gebruik dit product in combinatie met pijpragers voor schoonmaken van lastige hoekjes. Kijk hiervoor in ons assortiment aan pijp accessoires.

Specificaties:

  • Schoonmaak alcohol.
  • Inhoud: 1000ml.
  • Niet drinkbaar.
  • Hoge zuiverheid van 99.9%.
  • Fles met kindersluiting.

Gevarenaanduidingen:
H225 – Licht ontvlambare vloeistof en dampH319 – Veroorzaakt ernstige oogirritatieH336 – Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken

Voorzorgsmaatregelen:
P210 – Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken en andere ontstekingsbronnen. – Niet roken.P261 – Inademing van stof/rook/gas/nevel/damp vermijden.P305+P351+P338 – BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schoonmaak Alcohol 1 Liter” te beoordelen

Andere suggesties…