Uitverkocht!

Fronto King Cream

(2 klantbeoordelingen)

5.00

Fronto King Cream blunt sigaren zijn populair onder de Backwoods liefhebbers in Nederland. Verkrijgbaar in verschillende soorten.

Uitverkocht!

Categorie├źn: ,

Beschrijving

Fronto King Cream zijn blunt sigaren met aroma. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten: Blue, Purple, Red, Cream, Green / Yellow. Je kunt deze Fronto sigaren gewoon roken of open maken en vullen. Dit werkt precies hetzelfde als bij de Backwoods sigaren. Helaas zijn deze sigaren niet verkrijgbaar in Nederland. Maar de Fronto King sigaren zijn een goed alternatief hiervoor. Dit product wordt alleen binnen Nederland verzonden.

Belangrijke informatie:

Fronto King blunt sigaren zijn gemaakt van natuurlijke tabaksbladeren en worden als tabaks sigaren verkocht. Deze blunts vallen daarom ook onder de accijnsregels. Elk pakje bevat een accijnszegel van 5 euro. De sigaren hebben een lagere vochtigheidsgraad dan hemp wraps. Hierdoor moet je ze eerst bevochtigen voordat je ze gaat un-wrappen.

Fronto King sigaren zijn droger dan hennep wraps

Wanneer de vochtigheidsgraad te hoog is, in de gesloten verpakking, ontstaat er schimmel. Daarom zijn deze sigaren droger en zullen eerder scheuren. Dit kun je voorkomen door de buitenkant van de Fronto sigaar te bevochtigen. Hierdoor wordt het buitenste blad weer flexibel.

Hoe un-wrap je een Fronto King sigaar?

Bevochtig een stuk keukenpapier en rol de sigaar hierin. Na ongeveer 3 minuten kun je voorzichtig beginnen met het uitrollen. Elke Fronto King sigaar rolt net iets anders uit door de nerven van het tabaksblad. Maar met een combinatie van rolling-skills en geduld komt dit vast goed.

Specificaties:

  • Merk: Royal Blunts.
  • Smaak: Cream.
  • Gemaakt van 100% tabaksbladeren.
  • Met accijnszegel.
  • Aantal: 2 sigaren per verpakking.
  • Prijs per pakje.

Front King Sigaren Bestellen

Bestel je Fronto King Cream op Bluntvloei.nl, zo ben je verzekerd van de beste prijs en een snelle levering. Bestellingen worden discreet en verzekerd verzonden. Bestel voor 16:00 dan wordt je order nog dezelfde dag nog verzonden!

2 beoordelingen voor Fronto King Cream

  1. Denzel (geverifieerde eigenaar)

    Ze waren super droog en helemaal kapot

  2. Ben Vedder (geverifieerde eigenaar)

Een beoordeling toevoegen