Clipper Aanstekers Breaking Bad

6.00

Clipper Aanstekers Breaking Bad kan je bestellen in een set van 4 stuks. Deze vuursteen aanstekers zijn navulbaar.

1 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

De illustraties van deze Clipper aanstekers zijn geïnspireerd door de populaire televisie serie Breaking Bad. In een set zitten 4 aanstekers met verschillende designs. Je hoeft dus niet te kiezen, je ontvangt ze alle vier. De prijs is per 4 aanstekers. Clipper aansteker zijn perfect om een bong of wietpijp aan te steken. De vlam vergroot wanneer je de aansteker schuin houdt. Maar er zijn nog meer redenen om een Clipper aansteker te kopen.

Voordelen Clipper aanstekers

Clipper aanstekers hebben veel voordelen. Wanneer het aanstekergas op is kan je het eenvoudig bijvullen. Ook het vuursteentje kan je makkelijk vervangen. Zo gaat je aansteken heel lang mee. Deze modellen gaan niet snel kapot, zelfs niet in de regen. Wanneer je het vuursteentje afdroogt doet de aansteker het weer. Het vuursteensysteem kan je er makkelijk uittrekken. Veel blowers gebruiken dit ook om de inhoud van een joint zachtjes aan te drukken.

Specificaties:

  • Merk: Clipper.
  • Prijs per 4 aanstekers.
  • Per 4 bestellen.
  • Design: 4 verschillende Breaking Bad illustraties.
  • Vuursteentje makkelijk te vervangen.
  • Aansteker is hervulbaar.

Clipper Aanstekers Breaking Bad Bestellen

Bestel vandaag voor 16.00 deze speciale Masterchef Breaking bad Edition en je order wordt dezelfde dag nog verzonden. Wanneer je online besteld op Bluntvloei.nl ben je verzekerd van de beste prijs en een snelle levering. Bestellingen worden discreet en verzekerd verzonden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Clipper Aanstekers Breaking Bad” te beoordelen

Andere suggesties…