Clipper Aanstekers Clubkatzen

(1 klantbeoordeling)

6.00

Een set met Clipper Aanstekers Clubkatzen hebben vier verschillende ontwerpen. De vlam wordt groter wanneer je de aansteker schuin houdt wat ideaal is om een wietpijp mee aan te steken.

1 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

De Clipper Aanstekers Clubkatzen zijn verkrijgbaar per 4. Ze zijn alle 4 verschillend met een opdruk en cannabis gerelateerde teksten. Een zwarte aansteker met wietblad en de tekst “Sweet Dreams”, panda met “High Life”, een haai met de tekst “Hammerhigh”, En een groene aansteker met de slogan “Highdays for future”. Deze aanstekers worden vaak gebruikt om een bong of wietpijp mee aan te steken. De vlam wordt groter wanneer je de aansteker schuin houdt. De vlam heeft een ingestelde standaard grootte. Deze aanstekers zijn hervulbaar en het vuursteentje is eenvoudig te vervangen. Bekijk alle andere Clipper aanstekers.

Clipper Aanstekers Clubkatzen bestellen

Bestel vandaag voor 16.00 Clipper aanstekers en je order wordt dezelfde dag nog verzonden. Wanneer je online besteld op Bluntvloei.nl ben je verzekerd van de beste prijs en een snelle levering. Bestellingen worden discreet en verzekerd verzonden.

Specificaties:

  • Merk: Clipper.
  • Prijs per set met 4 Clipper aanstekers.
  • Per 4 bestellen.
  • Design: 4 verschillende designs.
  • Vuursteentje makkelijk te vervangen.
  • Aansteker is hervulbaar.

1 beoordeling voor Clipper Aanstekers Clubkatzen

  1. kevin (geverifieerde eigenaar)

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…