Hybrid Koolstof Filters

9.95

Hybrid Koolstof Filters bestaan uit een mix van cellulose en geactiveerde koolstof voor een schonere rookervaring. 55 stuks per verpakking.

Categorie:

Beschrijving

Hybrid Koolstof Filters – de innovatie die cellulose en geactiveerde koolstof samenbrengt voor een ongeëvenaarde rookfiltratie. Laat je verrassen door een schonere en aangenamere rookervaring, dankzij de krachtige combinatie van materialen. Het voorfilteringssysteem, gemaakt van hoogwaardig cellulosemateriaal, vangt een aanzienlijk deel van verontreinigende stoffen op terwijl de rook door het filter gaat. Deze eerste stap zet de toon voor een zuivere rook, vrij van ongewenste elementen.

Wat Hybrid Koolstof Filters echt bijzonder maakt, is de aanwezigheid van geactiveerde koolstof. Deze component staat bekend om zijn opmerkelijke vermogen om schadelijke stoffen te verminderen. Teer en andere onzuiverheden worden effectief geabsorbeerd en geneutraliseerd, wat resulteert in een rook die niet alleen schoner is, maar ook rijker aan smaak.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren voegen deze filters een vleugje stijl toe aan je rookritueel. Met een lengte van 30 mm en een diameter van 6,4 mm, zijn deze filtertips perfect afgestemd op jouw behoeften. Elke verpakking bevat maar liefst 55 filters, zodat je langdurig kunt genieten van een verbeterde rookervaring.

Specificaties:

  • Merk: Hybrid.
  • Materiaal: Cellulose, geactiveerde koolstof.
  • Lengte: 30mm.
  • Diameter: 6,4mm.
  • 55 filters per verpakking.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Wij hebben diverse soorten filtertips in ons assortiment zoals tip boekjes, voorgerolde tips, glazen filtertips en filters met carbon erin.

Extra informatie

Soort

Rainbow, Lime, Magenta

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hybrid Koolstof Filters” te beoordelen

Andere suggesties…