Pikachu Grinder

14.00

Deze Pikachu grinder is een echte must-have voor alle Pokémon fans. De grinder is klein van formaat en heeft een opvangbakje voor de THC kristallen!

3 op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

Deze Pikachu grinder is een echte must-have voor alle Pokémon fans. Deze Pokémon-bal (Niet te verwarren met Pokéball!) ziet er uit zoals Pikachu. Dit mollige knaagdier is de bekendste Pokemon. Alleen schiet deze Pikachu geen bliksemschichten maar vermaalt je wiet in perfecte gelijke stukken. De grinder heeft een diameter van 35mm, wat eigenlijk dus perfect is om mee te nemen. Onderin de Pikachu  grinder zit een pollenzeef en een opvangbakje voor je kief. De grinder is plat aan de onderkant, dus je hoeft niet bang te zijn dat die zomaar van tafel rolt.

Wat Doe je met een Grinder?

Een grinder gebruik je om stukken wiet toppen te vermalen tot kruimels. Wanneer je brokken wiet in een joint rolt brandt het niet goed. Een grinder zorgt ervoor dat de wiet binnen enkele seconden in gelijke stukken wordt vermalen. Dit heeft als voordeel dat je blunt of joint langzaam en gelijkmatig brandt. Zorg er wel voor dat je geen takjes of scherpe stukjes in de grinder stopt. Hierdoor kan je vloeipapier perforeren.

Specificaties:

  • Design: Pikachu.
  • Materiaal: Roestvrij staal en plastic.
  • Diameter: 35mm.
  • Kleur: Geel.
  • Aantal delen: 3.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pikachu Grinder” te beoordelen

Andere suggesties…