Amsterdam Holland Grinder

6.95

Ontdek de stijlvolle en efficiënte Amsterdam Holland Grinder. Deze 4-delige metalen grinder met pollenzeef is ideaal voor elke cannabisliefhebber. Assorti geleverd!

2 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Stap in de wereld van ultiem gemak en stijl met de Amsterdam Holland Grinder. Deze crusher vermaalt kruiden snel en eenvoudig. De vierdelige metalen constructie, voorzien van een hoogwaardige pollenzeef en een handige schraper, garandeert een soepele en efficiënte ervaring bij elke draaibeweging.

Stijlvolle Variatie

Elke Amsterdam Holland Grinder is een uniek kunstwerk op zich. Met twaalf verschillende ontwerpen, allemaal geïnspireerd door het iconische wietblad, biedt elke grinder een visueel genot. De gevarieerde kleuren en patronen worden willekeurig geleverd, zodat je altijd verrast wordt met een stijlvolle en functionele toevoeging aan je collectie.

Eenvoudig Onderhoud

Zorg dat je grinder altijd in topconditie blijft met minimale inspanning. De opbouw van THC-resten is onvermijdelijk, maar met de Amsterdam Holland Grinder is schoonmaken een fluitje van een cent. Gebruik isopropylalcohol om de plakkerige hars effectief los te maken. Met een zachte doek of pijprager bereik je zelfs de moeilijkste hoekjes. Spoel daarna af met warm water en je grinder is weer als nieuw, klaar voor de volgende sessie.

Productdetails:

  • Vierdelige constructie: Voor optimale vermaling en gebruiksgemak.
  • Ingebouwde pollenzeef: Vangt waardevolle pollen op.
  • Stijlvol zilver: Een elegante uitstraling.
  • Compact formaat: Diameter van 4 cm en hoogte van 3 cm, ideaal voor onderweg.
  • Assorti levering: Geniet van een verrassende variatie uit twaalf unieke ontwerpen.

Kies voor de Amsterdam Holland metalen grinder en ervaar een combinatie van kwaliteit, stijl en functionaliteit. Deze grinder is niet zomaar een accessoire, maar een essentieel onderdeel van jouw cannabisritueel. Ontdek het verschil vandaag nog!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Amsterdam Holland Grinder” te beoordelen