Wiet Grinder Acryl

2.95

De wiet grinder acryl is lekker goedkoop en duurzaam.
LET OP: Op de foto ziet de grinder er een beetje blauw uit. In het echt is deze grinder doorzichtig.

1 op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

De wiet grinder acryl is lekker goedkoop en duurzaam. De grinder heeft diamantvormige tanden waarmee je je wiet kan verkruimelen. Doordat de Wiet Grinder Acryl doorzichtig is, kan je precies zien hoe goed je wiet gegrind is. Aan de onderkant van de grinder zit een klein opbergplekje. Mocht de grinder vies worden, is deze gemakkelijk schoon te maken.

Hoe gebruik je een grinder?

Een grinder bestaat uit minstens twee delen; een kamer met tanden en een deksel. Leg droge wiet tussen de tanden en doe de deksel op de grinder. Maak een draaiende beweging zodat de wiet in gelijke stukken wordt vermalen. Een groot voordeel van een grinder is dat je handen niet plakken. Daarbij verspil je geen wiet en grinders met een pollenzeef verzamelen kief welke je kan opsparen. Wanneer je wiet in gelijkmatige stukken is vermalen zorgt dit voor een betere rook en vape ervaring.

Kan hasj in de acryl grinder?

Hasj kan je verkruimelen in je grinder, maar het is beter om een hasj grinder hiervoor te gebruiken. Een plastic grinder kan makkelijk breken omdat een blokje hasj een stuk harder is dan wiet. Mocht je niets anders hebben, gebruik dan een metalen grinder. Maar het beste is nog altijd een grinder bord met hakmes, hasj grinder of een mini rasp te gebruiken om hasj te verkruimelen.

Specificaties:

  • Materiaal: Acryl.
  • Aantal delen: 3.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wiet Grinder Acryl” te beoordelen