Stash Boek Coffeeshop

19.95

Verberg je waardevolle spullen met de Stash Boek Coffeeshop, een discrete opbergdoos met illustraties van iconische Amsterdamse coffeeshops. Veilig en stijlvol!

1 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Verberg je waardevolle bezittingen met de Stash Boek Coffeeshop, een elegante en discrete opbergdoos die eruitziet als een klassiek boek. Dit unieke ontwerp toont levendige illustraties van verschillende iconische coffeeshops in Amsterdam, waardoor het perfect opgaat in je boekenkast of op je bureau.

Kenmerken:

  • Materiaal: Hoogwaardig hout, duurzaam en stevig voor langdurig gebruik.
  • Afmetingen: 18 cm x 13 cm x 5 cm, ideaal voor het veilig opbergen van kleine waardevolle voorwerpen zoals sieraden, geld, sleutels, of andere persoonlijke items.
  • Design: Het ontwerp van de opbergdoos bevat gedetailleerde illustraties van beroemde Amsterdamse coffeeshops.
  • Functionaliteit: De doos is voorzien van een magneetsluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen blijven en toch gemakkelijk toegankelijk zijn wanneer nodig.

Breng een stukje Amsterdam in je huis en maak van je opbergruimte iets bijzonders met de Stash Boek Coffeeshop. Een slimme, stijlvolle en veilige oplossing voor al je waardevolle bezittingen. Kijk in ons stash box assortiment voor nog meer opberg mogelijkheden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stash Boek Coffeeshop” te beoordelen